lördag 14 april 2012

Lördagkväll och fri som en (bur)fågel

Nu är det är lördagkväll och Peter är ute på lokal minsann, den oansvarige fadern. Bio var det visst och jag skulle inte bli förvånad om det kommer vara alkohol inblandat.
Själv är jag hemma och är barnvakt. Fast så får man inte säga. Om man är mamma alltså.
Fast ändå känner jag mig superfri och har stora planer för lördagkvällen. Saker jag ska passa på att göra nu när inte karlsloken är hemma och hindrar mig. Viktiga saker.
Som att måla naglarna t.ex. Alla 20 stycken. Lägga ansiktsmask och läsa en bok. Ni hör. Inga saker man kan göra annars. Peter får icke se mig utan nagellack och med ansiktsmask. Han tror att tjejers naglar är rosa  av naturen och att bra hy reder sig själv. Han skulle bli så förvånad och kanske göra slut. Och det skulle bli så bökigt.

Enda smolket i bägaren denna kväll är att jag köpte en stor Cola zero i kiosken nedanför och jag är sååå sugen på den. Men jag måste ha glömt den för den var inte i väskan. Skit alltså.Och jag kan inte lämna det sovande Spiggeriet för att gå och hämta den. Så jag dricker vatten. Inte ok på en lördag så snart tänkte jag förvandla det till vin. Det är inte som läsk förstås. Men godkänt.

Bild: Google.se

1 kommentar:

  1. Här fixas det också! Fast jag dricker vin istället för Cola. Ring ner till butiken och be dom komma upp med den! Haha! Roomservice borde ju ingå i din lyxkväll! Kram

    SvaraRadera