måndag 13 februari 2012

Slipar på övertalningsförmågan

Alltså kolla in den här bilen:

Hade jag fått välja heeelt själv så hade jag valt en röd med vita prickar.
Men jag är inte kräsen.

Vi skall ju ändå byta ut vår V50 snart.
Tror ni Peter går med på att skippa alla svennebananbilar med plats för barn och mycket bagage för att satsa på en sådan här istället? Bagaget kan vi ju surra fast på taket och Spiggen kan ju sitta i drickabehållaren. Han är ju väldigt nätt pojken.

Om om han inte går med på det (Nästan inte värt att spekulera. Klart han går med på det) och vill köpa en "sportig" farbrorbil istället. Tror ni då han går med på att åtminstone välja en prickig?

Jag behöver detta för att bli LYCKLIG, skall vara mitt tunga argument.

Då går det nog

8 kommentarer:

 1. ha ha ha Vilken underbar bil..Prickar it is!! Och du..
  Men Annika, sååååå lååångt borta från varann bor vi inte, vi får styra upp något, du underbara Annika:)))) Kolla när det blir liiiiite mildare väder..så kan jag å Katarina besöka Göteborg för en snabb visit ...Låter det ok? Kraaaaaaaaaam:))

  SvaraRadera
 2. Helt underbar! Lägg till att den kommer att göra omgivningen lycklig. Kör förbi mitt jobb ibland och tuta, så blir alla dagar lyckliga där också :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du kan ju svänga inom Malmö också, så lovar jag stå och göra vågen när du svischar förbi. Du är för rolig, du ;-)!

  SvaraRadera
 4. Hahaha bring om the dots. :)
  Spiggen kan sitta i mugghållaren. Praktiskt då når han alla spakar, knappar och annat pillvänligt. *s*

  SvaraRadera
 5. Jag tror att det var precis därför jag tyckte de var så goda. För jag gillar inte det alltför söta. Om det inte funkar med att du inte blir lycklig om du inte får en prickig bil kanske det funkar med


  Because I'm worth it

  SvaraRadera
 6. Klart han går med på det! Who wouldn't liksom? :)

  Hörru... jag såg minnsan ett litet karaoke klipp inne hos Emma...hahahahaa!!! Tjusigt! Jag har inte sjungit karaoke på rätt många år men jag lovar dig att jag också är asgrym... vi får battla nångång! Du kan börja öva redan nu! ;)

  Kraaam

  SvaraRadera
 7. Klart du ska ha bilen för bövelen! Du har ju faktiskt klämt ur Spiggen ur din Aula, då förtjänar men en fin bild. Punkt, Slut, Amen.

  SvaraRadera
 8. Vilken fin bil! Klart du ska ha en prickig :) En kompromiss är väl en V70 med vinge (= very sportig) som är röd med vita prickar? Alla nöjda och glada ;)

  SvaraRadera