tisdag 14 februari 2012

Polkapärs

Jag köpte vitt vin och räkor till Peter ikväll. Vilket originellt val va? Stolt berättade jag att jag minsann tagit det på mitt egna kort och inte på vårt gemensamma. Det trodde han inte på dock.
Till efterrätt hade Spiggen och jag gjort en polkaparfait. På pappret en oslagbar efterrätt. Gud så gott tänkte jag och funderade på om det kunde vara så att jag verkligen är världens bästa flickvän.

Men ja... tja alltså.Det föll. Jag kanske hade ett dåligt recept för det var inte så fantastiskt vi hade hoppats på. Lite mint, mycket grädde. Det var tråkigt helt enkelt.

Synd. På nedlagd energi speciellt. Att göra parfait med Spiggen kräver sin kvinna. ( En med tålamod, gott humör, dålig hörsel samt en stor disktrasa)

Så kan det bli ibland. Vi hade gott om andra onyttigheter tillhands så det är inte direkt som att vi kommer gå svältande från denna dagen (heller).

Bättre i teorin än i praktiken.


Själv äter jag Lindorkulor. Det smakar bra tack.

9 kommentarer:

 1. Jag tycker de ser supergoda ut!!! Själv gjorde jag (believe it or not) Mintchokladmousse till efterrätt. Det smakade supergott med såg rent ut sagt förjävligt ut! Kram

  SvaraRadera
 2. tror nog att de var lite goda ändå:))) Kram skönaböna:)

  SvaraRadera
 3. Det låter ju väldigt gott i varje fall. Men Lindorkulor är helt ok det också!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 4. Det låter ju fantastiskt iallafall!
  Kramen
  Kicki

  SvaraRadera
 5. :O) Du är bara bäst :O) Flytta till Skåne för bövelen!! Känner ett starkt sug efter lite Annika tid faktiskt... *snyft* Lav ya <3

  Kram /Katarina tvillingmamma

  SvaraRadera
 6. Vilken tur att min värld har förgyllts av ytterligare en galen bloggerska! Underbara inlägg! Du ligger nu på min hemskärm på fånen, inte illa va? ;-)

  SvaraRadera
 7. Vilken tur att min värld har förgyllts av ytterligare en galen bloggerska! Underbara inlägg! Du ligger nu på min hemskärm på fånen, inte illa va? ;-)

  SvaraRadera
 8. Vilken tur att min värld har förgyllts av ytterligare en galen bloggerska! Underbara inlägg! Du ligger nu på min hemskärm på fånen, inte illa va? ;-)

  SvaraRadera
 9. Johi: Du är så välkommen hit så. Hoppas att du ska trivas.

  Ni andra: Klart det var liite gott. Det var polkagris, grädde, socker. Då kan det knappast vara äckligt. Men jag kommer knappast göra det igen.

  SvaraRadera