söndag 12 februari 2012

Vill hem.

Trött på det här nu. Jag har fikat och fikat och är nu illamående av allt socker. Jag är trött i fötterna, för varm och väskan för tung. Jätteskönt att vara själv men nu vill jag bara hem. Hem till min Spigg som visserligen sover när jag kommer,men som jag kan glutta på genom dörrspringan. Hem till trött sambo, egen säng och insuttet soffhörn. Älskar att komma hem igen.

7 kommentarer:

 1. Underbara människa! Jag är så glad att jag har fått träffa dig!!!! :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart att få åka bort ibland så man kan få längta hem!

  SvaraRadera
 3. Hur faaan kunde vi missa varandra. Jag var inne på att ställa mig på en stol och ropa Aaaaannnikkka. Överhuvudtaget identifierade jag inte alls så många bloggare som jag hade hoppats på. När kvällsunderhållningen med dragsen började hade jag så ont i foten att jag var lätt gråtfärdig. Jag och mitt ressällskap drog oss tillbaka till hotellet där vi satte oss i baren och försökte catch up some time. Det var hur mysigt som helst. Kram

  SvaraRadera
 4. SV; Gosgumsan då..tack tack tack! Det var superkul att träffa dig med, vad kul vi hade vi vårt bord! :P

  Du och jag ska ju flytta ner till tvillingmamman nu..eller vad var det vi sa där mitt i natten ;)

  SvaraRadera
 5. Men vafan! Du kunde ju hngt hos mig! <3

  SvaraRadera
 6. Du förgyllde min kväll underbara Goa människa. Och du sjunger som en gudinna.
  Nu har jag lite att läsa på din blogg ser jag. Passar bra när man sitter fast med två snoriga ungar som kivats om precis allt hela förmiddagen. När den ena sövd och den andra satt framför tv:n så mamman ska kunna få lite kvalitetstid= kursläsare din blog :)

  SvaraRadera
 7. Fan. Nu svär jag lite till. Har sett klippet hos Emma. Du är ju grym tjejen. Fan. Jävla fot. Det där hade jag inte velat missa.

  SvaraRadera