tisdag 30 oktober 2012

Värsta grejen!!

Japp!
Nu har min biljett kommit så jag kan säga vad det är som jag har på gång. Big stuff. Galet.
Jag har tillsammans med några andra fina bönor blivit inbjudna av Israels turistbyrå att besöka Israel i november, för några glada dagar. Det.är.inte.klokt. Jag väntar hela tiden på att de skall ändra sig och skänka bort min biljett till Kissie eller nåt. För sådant här händer inte mig.
Om jag är glad? Jo jag är ganska glad faktiskt. (Eller ungefär helt sinnessjukt glad) För hur roligt skall det inte bli att dessutom få dela upplevelsen med personer som Emma och Fru Sederblad. Och andra vänner som jag ännu inte känner.

Så när jag fick frågan så gladde jag mig ostört i en halv dag. Sedan blev jag alldeles kall.
När en liten röst i huvudet påminde mig om lite obehagliga saker. Som att det sägs vara varmt i Jerusalem. 30 grader och sådant. Vilket ställer helt nya, oväntade och hastigt påkomna krav på min vinterkropp som har ett äggs nyans och en apas behåring. Så det blir till att plocka fram lien och lite brun utan sol för att rädda det värsta.

Sedan så anförtrodde jag min snälla kollega Mersa att jag också hade lite klädpanik. Jag misstänker att de andra är en liten gnutta flådigare än jag. Om man underdriver lite så.
"Ojojoj" sa min kollega och blev mycket orolig. "Nu får du inte göra bort dig" sa hon sen. "Det är viktigt att du ser snygg ut". Så hon engagerar sig väldigt och följer med mig i affärer och visar saker som hon tycker att jag ska köpa. Hon är galen och helt underbar. Skönt att ha någon som ser över mig haha. Sedan får jag väl lita på min fantastiska personlighet.

Men vilken grej va? Vilken himla, himla grejJerusalem, Jerusalem.
I´m on my way baby.
Source: pinstagram.co via Megan on Pinterest

9 kommentarer:

 1. Wihaaa hälsar i enbart dina ögon den oerhört flådiga fru Sederblad.

  SvaraRadera
 2. Shalom! Ser fram emor att följa den där trippen! :) Puss och grattis!!

  SvaraRadera
 3. Fyfan vad roligt. Det kommer ju bli helt galet. Fattaru. Vi kommer få ta del av en helt galen resa. Det kommer bli så jävla kul.

  SvaraRadera
 4. wohoo!! gud så skoj!! klart du inte är tjock! det har jag sett på foton. du är sniiiiygg!

  SvaraRadera
 5. Så himla roligt vännen! Du kommer ha kalas roligt och du är minst lika fin som alla dom andra, det man har på insidan visar sig alltid på utsidan! <3
  Kram

  SvaraRadera