tisdag 8 maj 2012

Sunda vanor och snälla vänner

Eftersom jag är så himla nyttig av mig så vilje jag inte förstöra det genom att hänga på Peters pizzamoffande ikväll. Inte jag inte.Stolt.
Nä, istället beställde jag en påse med pizzabröd. Varma fluffiga pizzabröd. Typ som pizza utan pizzan alltså. Som att bara äta kanterna.  Så. Himla. Nyttigt.
Det och en cola zero+ en pannacotta till efterrätt. Typ hela kostcirkeln ju. Speciellt om jag slänger in morotskakan och clementinen från i eftermiddags. Det var en riktig morot på morotskakan dessutom. Visserligen i marsipan men den såg äkta ut. Så det gills.

Ikväll har jag suttit och arbetat med min presentation inför personlighetstestscertifieringen i morgon. Mina snälla vänner har fått ställa upp som försökskaniner och har lydigt gått med  på att få både personlighet och begåvning testad, stött och blött och presenterad inför psykolog. Det är fint av dem. Detta är dessutom det tredje testverktyget jag går kurs i så jag känner dem rätt så bra vid det här laget!
Jag vet till exempel att de är riktigt prima virke.

Väljer man god kvalitet så håller det hela livet.

Bild lånad från:http://fjallboskogen.blogspot.se

5 kommentarer:

 1. Hmmm, kanske något man borde använda på alla nya vänner iallafall. Innan man lägger för mycket energi på dem.... :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Personlighetstest är kul! Duktig du är som pluggar hårt! Kram

  SvaraRadera
 3. Såg moroten äkta ut så var den äkta!

  Kram Lena - gott för själen

  SvaraRadera
 4. Skön vinkling av kostcirkeln där!:)

  SvaraRadera
 5. Lena & Bubbel: Precis! Förnekelse är en ädel konst

  Creando: Absolut. Samla ihop alla dina vänner pronto och begåvningstesta dem med motiveringen att du vill veta om de håller måttet. Det kommer falla i god jord. Jag lövar.

  Tess: Det hade nog varit sjukt intressant att personlighetstesta dig. Jag har mina aningar om hur en sådan analys skulle se ut, hjärtat.

  SvaraRadera