måndag 28 maj 2012

Utgångsläge; muskler i storlek som mollusker.

Hur har ni haft det idag gott folk?
Jag har verkligen gjort mitt bästa för att få en bra dag. Tog med mig syrener till jobbet. Åt lunch i solen på vår närliggande nyupptäckta uteplats och gick faktiskt och tränade även om det knappast var varken hårt eller länge. Bestämde mig för att boka en personlig tränare så att jag kan få ett riktigt program för gymmet. Hade det för länge sedan, under 2002 som var min glansperiod när det kommer till färg och form (Jag solade en del också nämligen...det var innan det blev farligt och sådant) men nu har jag glömt allt och jag känner att jag använder maskinerna fel och får ont i knän och axlar.
Men egentligen är jag svinrädd för personliga tränare eftersom jag inte tycker om att bli pressad. Jag maskar mig gärna igenom pass och är liksom lite rädd för att bli för trött. Min syrra gick till någon galning förr som körde så hårt med henne att hon knappt kunde ta sig hem efteråt. Kräktes och sådant. Inte okej. Och inte min stil. Då passar nog typen som min mamma gått till, bättre. -Åh så mysigt det var, tyckte mamma efteråt och berättade att hon fått vila sig i form i olika pilatesbollbalansövningar. Det låter gött men om man blir smal  och musklig avett vete katten.

Vi får väl se. Tills dess får jag fortsätta mina lunkpromenader till jobbet om morgnarna. Vet inte om de gör så mycket nytta..men skadligt kan det ju knappast vara. Och i sin hurtighet så motiverar de en biskvi till fikat.


Ge mig ett halvår och ett klippkort på solarium. (samt en  frisör med tveksam talang för sitt yrke)
Så skall ni få se på farfar.

4 kommentarer:

 1. Hua! Måtte du inte få någon pt....
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hjälp!!! Herregud! På tisdag får du inte boka in träning. Då skall vi goffa! Kraaam

  SvaraRadera
 3. Har också funderat på det där med en pt men blir livrädd att få någon som står och skriker åt mig. Vilket egentligen är precis det jag behöver...

  SvaraRadera
 4. Du får satsa på militärträning, Annika. Trots namnet förekommer inget skrikande alls utan bara trevlig och utmanande träning i ett gött gäng. Finns säkert flera olika arrangörer i Gbg, du råkar inte bo i närheten av Skatås? Där vet jag att dom håller på. Säkert även i Slottskogen.

  SvaraRadera