måndag 14 maj 2012

Nattlig ninjagymnastik

Idag blir det tidigt sänggående för den här trötta morsan. Skall till Stockholm i morgon och taxin kommer så tidigt att själva klockslaget när jag måste gå upp knappt ens finns med på klockan. Bara på riktigt tuffa killklockor som visar all onödig information finns det med. Bland höjd över havet och andetagsmätning och annat viktigt.

Eftersom vi helst inte vill att Spiggen också skall få för sig påbörja sin dag vid den tiden har jag försökt att göra mig klar så mycket som möjligt redan ikväll, för i morgon är det operation Ninja som gäller. Det är dock helt och hållet omöjligt att vara tyst i denna lägenheten som knarrar, gnisslar och smäller så det står härliga till.
Bara man skall smyga upp och kissa på natten är det som introt till "den makalösa manicken" går igång.
Som tur är så är Spiggen ganska härdad efter några månaders vindsrenovering och vaknar inte i första taget men hårblåsning och expeditioner i frysen för att hitta något att äta är ju kritiska moment förstås.

Så godnatt gott folk

Intar hall och kök och hoppar vigt över några
extra kanrriga brädor.

7 kommentarer:

 1. Godnatt härligaste och roligaste. Hoppas att du får det toppen i huvudstaden :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Ja jisses vad man får smyga om man ska klara hela morgonrutinen utan att få sällskap... Men å andra sidan är det inte ditt problem om han vaknar tidigt i morgon ;)
  ha en underbar dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Känner igen det! Själv gick jag upp 04.15 idag för att jag skulle till Sthlm, hinna bli klar innan det var dags för pojkarna att stiga upp.
  Vilket hotell ska du bo på i stan?

  Kram

  SvaraRadera
 4. Känner igen det! Själv gick jag upp 04.15 idag för att jag skulle till Sthlm, hinna bli klar innan det var dags för pojkarna att stiga upp.
  Vilket hotell ska du bo på i stan?

  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh Stockholm!!! Lyllos!
  Hoppas Ninjamanövern gick bra i morse! Kraaam och ha det så kul!

  SvaraRadera
 6. Tess: kommer nog inte se så mycket Stockholm tyvärr. Det är en blixtvisit. Emschen: det är bara över dagen så inget hotell alls. Annars bor vi alltid på rica när vi är i Sthlm med jobbet.kram Annika

  SvaraRadera
 7. Hoppas du får en fin dag. Jag kör ninjastilen varje morgon men Lillebror har utvecklat skarp hörsel och det blir svårare och svårare...

  SvaraRadera