söndag 20 maj 2012

Söndagshäng

Shit vad varmt det har varit idag. I och med att vi var hemlösa idag p.g.a visningen så vankade min syster och jag omkring. Åt lite räkmacka här, fikade lite där. Ja det vanliga.
Det var svårt att välja ställe en sådan här dag. Mycket att ta hänsyn till. Små och/eller överfulla uteserveringar, för mycket sol, för lite sol eller för många panflöjtsindianer. Den sista aspekten plockade bort säkert 10 annars utmärkta alternativ.

När jag vinkat av syrran på stationen så traskade jag hem och satte mig på balkongen i stället och glodde på vårrusiga och kärlekskranka chalmersstudenter som satt på filtar på innegården och njöt av detta gratisnöje.
Jag gjorde mig dessutom en jordgubbsdrink som inte var god men åtminstone väldigt fin och provsmakade ganska många av visningsgodisarna.

Nu skall jag fortsätta kvällen i denna låtsaslivslägenhet som är så fixad att jag knappt vågar röra någonting. Att äta är ju naturligtvis inte att tänka på. Inte heller duscha, gå på toaletten eller lägga sig i sängen.
Jag har en potta på balkongen och skall sova ståendes mitt i hallen så att jag inte rör något och sätter märken med mina kletiga labbar.

Hoppas att ni har en fin kväll, mina vänner.


7 kommentarer:

 1. Sov gott då! Du får köra hästtekniken och vila ett ben i taget när du sover ;)

  SvaraRadera
 2. Hoppas det blir mängder med spekulanter imorgon! Kram Martina

  SvaraRadera
 3. Vilken fin drink, synd att den inte var lika god som den ser ut! :)

  SvaraRadera
 4. Gaaah, dessa panflöjtsindianer! Så fort solen tittar fram poppar de upp överallt. Vart man än vänder sig så står de där och tutar till inspelad trolsk musik med ett gäng turister som storögt tycker att det är det är det mest fantastiska de någonsin sett. Någonsin! Så genuint indianskt! I Göteborgs centrum. Fantastiskt.
  Jag får allergi och måste springa därifrån...

  SvaraRadera
 5. Coconut: Jag är sååå glad att jag kan springa därifrån. När jag bodde i Karlstad bodde jag mitt i centrum och oftast stod de utanför mitt fönster. Jag satt hemma och pluggade men kunde inte lära mig ett skit då jag endast tänkte på ond bråd död.
  Stilla natt tyckte de om att spela av ngn anledning. I juni.

  SvaraRadera
 6. Men vad mysigt! Julsånger på sommaren är sjukt underskattat.

  (Jag heter ju inte Coconut egentligen, jag råkar vara Caroline, hon som fick det gröna läppglanset.)

  SvaraRadera