måndag 21 maj 2012

Snacka goja

Jag har hittat värsta roliga appen som jag skall prova i natt. "Sleep talk recorder" som spelar in dina nattliga drömkonversationer. Jag har pratat i sömnen hela mitt liv i stort sett och i perioder vareviga natt.
Oftast är jag arg och skäller på folk, säger Peter. "Håll käften" gastar jag obalanserat till någon imaginär svinjobbig person som får veta att han lever; "Hååååååll käääääften sa ja te däj"
Ibland får Peter väcka mig när det blir ohållbart och jag riskerar att väcka Spiggisen, men oftast får jag hållas. Det är fint att jag får det ur mig, tycker Peter och är glad att han inte själv är i skottlinjen så att säga.
Vara arg och otrevlig i sömnen är en sak men det sjukaste var när jag var på semester med min syrra och delade rum med henne. På natten gick jag igång och började hojta om pålägg och dylikt.
"Men åhå mmmm.. smörgåsmaaat, åhh sicken smörgåsmat"
I mitt verkliga 8-23liv har jag aldrig tagit ordet smörgåsmat i min mun. Jag lever ju inte på 50talet.
Dessutom är jag inte så noga med pålägg. Inte så att jag lever upp för chansen att få inmundiga någon smarrig olivmortadella. Men tydligen känner jag inte alla mina laster.

Och om jag säger något roligt framöver så kan jag lägga upp det här sedan. Det blir väl festligt?


5 kommentarer:

 1. Det här kan man ju bara se fram emot med största spänning! Måtte du spinna loss nu på nätterna. Feel free!

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Hehe! You better do the talk stumpan! Ser fram emot att läsa om dina nattliga utläggningar om livet! :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha, vilken grej! Jag har också varit en nattalare. Då kunde jag ha långa haranger om varför man inte skulle bli moderat. Jag var då FULLSTÄNDIGT oinsatt i politiken så det var liksom inte någon logik med det hela:-) ser fram emot att läsa mer om smörgåsmat som får på käften:-)

  /Julia

  SvaraRadera
 4. Hahaha, var på väg att skaffa den appen efter att ha läst det här, men snålade ur för att den kostade 7 kr. Jag pratade ofta i sömnen förr, men vet inte om jag fortfarande gör det eftersom MacGyver sover som en sten på natten och inte vaknar av någonting. Kanske borde investera i en sån där app i alla fall...
  Oavsett ska det bli kul att se vad som kommer fram ur din!

  SvaraRadera