tisdag 29 maj 2012

Ytligheter, kreativitet och skämmiga bekännelser

Micket bra dag på den materialistiska fronten idag. Fick 3 paket med posten. Glossyboxen, ett bokpaket från Adlibris samt det fina hårvårdskittet som jag vann inne hos Katta.
Glossyboxen och böckerna har jag ju naturligtvis själv beställt och betalat, men det känns ju ändå som julafton när de väl kommer.Glossyboxen visade framfötterna och det var lite bra för jag var rätt så besviken de förra två månaderna. Inga gröna läppglans i leveransen denna gången. Tur för dem. Och för mig. Nej, nu var det parfym med bodyloiton till, läppenna i normal nyans, mineralrouge, handcreme och en rougeborste. Helt okej.

Titta så fint Spiggen arrangerade min fina vinst.
Han tänker nytt han. Är innovativ och kreativ.


Idag fick jag hjälp på jobbet av en timanställd kille som vi hyrde in för att hjälpa mig med vissa administrativa göromål. Mycket uppskattat. Väl på plats visade det sig dock att han var ganska slarvig och dessutom både högljudd och närgången.Inte ens en egen plats ville han ha.Och frukt ville han bli matad med hela tiden. Så jag fick skicka hem honom igen. Blev inte mycket gjort alls faktiskt.


Ja, det är en gris jag har under foten.  Såklart.


Nu skall jag gå och lägga mig att läsa min nyinförskaffade bok. Självhjälp naturligtvis. Älskar självhjälpsböcker även om jag aldrig skulle erkänna det utan gömmer dem under sängen och sådant. 
Det är min hemligaste last.
Nästan.
Jag gillar nämligen Nordman också. Men det skulle jag ALDRIG stå för. Frågar ni mig så nekar jag för det är inte okej alls. Det har jag iaf förnuft nog att förstå.5 kommentarer:

 1. VA? Är det inte okej? Oupps....

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Men gud vilken kille du anställde va? Haha! Men söt var han iaf!
  Kan du inte lägga upp en bild på din Glossybox också? Min har, som vanligt, inte dykt upp ännu! Haha!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är helt galen i Pontare, men det säger jag inte till nån // mvh jätteanonym

  SvaraRadera
 4. Har inte heller fått nån glossybox än, men nu steg förväntningarna som var ganska låga efter den förra. Hoppas!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blus du har Annika ;-)

  SvaraRadera