onsdag 23 maj 2012

För Spiggens riktiga namn är eg. Bulten i Bo

Jag orkar inte blogga något längre ikväll. Jag har varit i slagsmål och är trött, döv och öm.
Jag kan inte ens ursäkta mina skador med ett käckt "då skulle du se den andra killen" för den andra killen ligger helt oskadd och sussar utan så mycket som en rispa eller blåmärke. Eller kala fläckar på hjässan. Jag vände andra kinden till helt enkelt. Bokstavligt talat och over and over again.
Men I shit you not. Spiggen har varit heeelt skogstokig ikväll. Eller hela dagen faktiskt men då var jag ju inte hemma. Peter var tvungen att lämna skeppet och gå på en liten promenad när jag kom hem för han var typ gråtfärdig. Efter 3 timmar mat och sovvägran så kände jag mig likadan.
Spiggen är sjuk så det är såklart supersynd om honom men han måste vara inne i någon fas dessutom för tusan vad han skriker, slåss,drar i håret och rivs. Han rev loss nagellacket från min nagel. Hur är det ens möjligt?
Vet inte om vi gjort något fel i vår uppfostran och har heller ingen aning om hur man hanterar fäktandes 19 månaders monsterbebisar men 0 respekt för den äldre genarationen.
Är det någon som har något husmorsknep så är det bara att langa fram det.
Nu skall jag gå och badda mina köttsår.Här ser ni  Spiggens (Den blonda)  favoritrtick i ett slagsmål. Slå med högern mot tinningen (Gärna med tillhygge som en Iphone eller en kivi ljuslykta från iitala) och samtidigt riva över ögat med vänstern.
Peters (Brunetten) min på bilden är också mkt verklighetstrogen.
En perfekt illustration över ett vardagsscenario hemma hos oss,. 

7 kommentarer:

 1. Skaffa en till så sköter de det själva;-)

  SvaraRadera
 2. Det verkar som att Spiggen och vår Emrik följer exakt samma mönster. Vi har det precis likadant.....det är hemskt! Hoppas du får några tips, för vi står helt handfallna....

  SvaraRadera
 3. Det går över när dom fyller 4, börjar om (värre) när dom är sex fram till åtta sen är det lugnt fram till tonåren har jag hört.

  Andas, finns inte så mycket mer att göra :)

  SvaraRadera
 4. Det går över när dom fyller 4, börjar om (värre) när dom är sex fram till åtta sen är det lugnt fram till tonåren har jag hört.

  Andas, finns inte så mycket mer att göra :)

  SvaraRadera
 5. Sälj på loppis eller annonsera på Blocket?

  SvaraRadera
 6. Ett super bra tips är att sluta med ALLT socker! Även frukt! Vi märker stor skillnad på våra barn!!! Lite LCHF fastän en "light-variant"! =)
  /Malena

  SvaraRadera
 7. Gå ut och låt honom springa all energi av sig.

  Lägg honom i badet.

  Vill han inte äta, ingen fara. Det finns inget barn som svälter sig själv, jag lovar! Bara jobbigt att ta en massa fighter. Vill han bara äta yoghurt eller smörgås, okej, låt honom göra det då.

  Om han slåss och bråkar, bli så arg som du känner dig på en gång. Säg ifrån och ställ ner honom.


  Krama. krama, krama honom.

  Tur att ni är två som kan bytas av och orka med ett styrkepass i taget.

  Ni är ju fantastiska föräldrar!

  SvaraRadera