måndag 14 maj 2012

Konkurrens Öststatsmiljö

Jag har förstått att vissa av er tycker att jag är lite smårolig och sånt. Inte alla, absolut inte alla...min mamma t.ex. tycker att jag är en tramsa, men hon läser ändå eftersom hon är tvungen p.g.a släktskap. (Obs Tramsa..inte transa, det är skillnad) Men absolut, jag gillar att sköja och sådant. Det gör jag och det smickrar mig att ni gillar min humor och det gör naturligtvis också er till otroligt intelligenta och fantastiska människor. Enligt mig alltså.

Jag vet inte om några av er har hittat min syrras gamla Afrikablogg i min länklista. Hon är också rätt rolig. Faktiskt nästan lite roligare än jag, smärtsamt nog, men så är hon också ett par år äldre och har alltså haft gott om tid på sig att utveckla en viss lustighet. Egentligen är det alltså fusk.

Min syster är också lite äventyrligare än jag. Och när jag säger lite så menar jag mycket. Inte för att jag är någon speciellt värdig motståndare i den tävlingen. Nej. I mitt liv är höjden av spänning en ny kulör i Spiggens blöja medan hon gillar forsränning och annat farligt.

Nu skall hon åka på en ny rosa bussarna-resa och denna gången till Öst-Europa, av randiga och rutiga skäl som jag naturligtvis inte begriper. Vill man äta svinäcklig mat så är det ju bara att själv fånga en gammal karp och slänga in den i en kastrull med någon kål till. Och risiga byggnader finns ju gott om i Sverige också om det nu är dem man vill kika på. Så resonerar jag lite medan jag bläddrar i resekatalogerna efter någon spännande trip till Lödöse museum eller kanske Skagen över dagen om vi skall slå på stort.

Men i allafall. Hon har startat upp en ny reseblogg nu.
Läset. Jag tror ni kommer att gilla det.

Och vi önskar henne alla en riktigt trevlig resaÅhå, körv i kål, så gött.

Bilder: google.se

7 kommentarer:

 1. Haha, du är helt underbar. Körv i kål, så gött. Hahaha!!!

  Om din syrra ens är hälften så rolig som du så kommer jag läsa alla hennes inlägg lika noga som jag läser dina! :)

  SvaraRadera
 2. *asg* Vissa tänker sig obehagliga resor och andra tänker femstjärnig resort med Bamseklubb, all-inclusive och spa. Människor är spännande varelser. Det är vad jag alltid har sagt. Vissa är onekligen svårare att förstå än andra :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Whaaaat? Rosa bussarna i Öst-Europa? det var... otippat! Måste jag givetvis ta och följa! :) Kram

  SvaraRadera
 4. Alltså Rosa bussarna OCH Östeuropa...på samma gång!?!?!?!? Är hon helt från vettet? Jamenar det räcker väl med det ena... :)
  Ja, hon vill inte dö nyfiken det hör jag det.
  Men nu vill jag ju inte uppfattas som elak utan önskar henne lycka till och självklart kommer jag att kolla hur detta går. Det här vill man ju för allt i livet inte missa (ja eller snarare sitta och humma "-ja det var väl det jag trodde.") då alla mina fördomar sätts på print :)

  Må gott, sanna :)

  SvaraRadera
 5. Menar du att man kan vara roligare än du? Då måste jag ju bara kika in på hennes blogg. Har själv åkt Rosa bussarna, så jag antar att jag är lite äventyrlig jag också då. Have fun i Stockholm

  SvaraRadera
 6. Hurtig och äventyrslysten mamma du har!:) Har själv haft en viss skepsis mot länderna i öst efter märkliga resor åt det hållet men måste medge att vissa solglimtar av överraskning drabbat mitt inskränkta sinne så allt är inte värt att förkasta...

  SvaraRadera
 7. Bubbel: min mamma är inte särskilt äventyrlig faktiskt. Min syster däremot. ;-)/ Annika

  SvaraRadera