torsdag 1 november 2012

Uppladdning pågår

Åh. Vi har just fått programmet för resan idag och nix, inte kattpiss. Nej.
De andra damerna åker ju redan på söndag och deras vecka kan jag knappt kolla på utan att bli svårt avundsjuk. Det var det ena med det tredje...delfinsimning, spabehandlingar vid döda havet, diamantshopping, ökenäventyr och massa andra fånigheter som man ju är glad för att slippa.....eh
Men när Emma och jag sluter upp i Jerusalem så skall vi besöka den gamla staden, en festlig matmarknad där jag råkat få veta att de har lite marsipan och sånt. (Hej och välkommen poppis hemma till jul). Sedan skall vi besöka ett center för hjärtsjuka barn vilket antagligen blir både jobbigt och givande. Dagen därpå åker vi till Tel Aviv och besöker Neve Tzedek (Ett område i Tel Aviv) och Ilana Goor-museet. Utöver detta utlovas spännande restauranger, fina hotell och förhoppningsvis någon kareokebar. Jag har lovat Fru Sederblad att framföra min till förväxling exakta version av Alice Coopers Poison och lövat är lövat liksom.

Jo ni, detta skall bli trevligt.

Nu måste jag bara lära mig hantera systemkameran också. Jag är ju världens sämsta fotograf men har lovat att försöka skärpa mig. Annars blir det tråkigt vid bilddokumenteringen.

Jag sjungandes Poison på en superhäftig bar i Tel Aviv

Emma rider åsna i Jersusalemsk solnedgång.


5 kommentarer:

 1. Ha, ha! Om du inte är den trögaste människan som satt sin fot på detta jordklot så borde jag kunna lära dig att hantera systemkameran på tio minuter. Max. Ultramax.

  Och ta bort ordverifieringen!! Annars ska du få med mig att göra ;-).

  SvaraRadera
 2. va? jag har just satt dit den ju.
  Lite av ett intelligenstest. Eller syntest snarare..

  SvaraRadera
 3. Ok. Jag har ett förslag for you, my friend. Du tar bort ordverifieringen och jag lär dig hur systemkameran fungerar. Vad säger du om det? Säger du nej, så är du liksom körd för evigt, det förstår du va?

  Fru Sederblad (med jävligt dålig syn)

  SvaraRadera
 4. Aaaaaahahahahaha!!!
  I love you, darling! :)

  ps! Håller med om ordverifieringen. Så jäkla suddigt. Och det hjälper inte att jag har mina glasögon på mig.. det är som att man har -6,3 på båda ögonen, liksom.

  SvaraRadera