tisdag 27 november 2012

Jag rekommenderar!

Jag har fått en budgetmakeupuppenbarelse. Likt den med Isadoras nagellack och Lumenes ögonbrynspenna. Fast ännu bättre.
För nagellack och ögonbrynspennor ska vara bra men kan gott köpas billigt. Är färgen den rätta så kan det inte bli så där himla våldsamt fel.
Däremot är jag är skitnoga med vad jag köper för foundations, mineralpuder och concealers. De måste vara grymt bra och är de det så får det kosta ja typ vad som helst. Lancomes Teint Idole Ultra foundation och Laura Mercier mineralpuder är mina trogna vänner och inhandlas helst utomlands i ett land med svag valuta om plånkan skall förbli hyfsat intakt. Och de är väl värda sina slantar.

Men det här. DEN HÄR. Är.så.sjukt.bra. Och kostar en fjärdedel.Fick Garniers BBcream i min senaste Glossybox och eftersom jag tycker det är lite trist med den typen av märken så blev jag inte så överlycklig som jag borde blivit.
Men jag testade den med hyfsat öppet sinne och blev helt såld.

Det här är alltså en modern färgad dagcreme kan man säga. Täcker mindre än en klassisk underlagscreme men kan byggas på i två steg för bättre täckning. Den återfuktar bra och har dessutom SPF 15. Den kommer endast i två nyanser och light/clair passar mig som är bleknosad, perfekt.

Jag använder alltid vanlig dagcreme under, även om man inte behöver det och denna som en lättare foundation. Jag tycker att den håller bra hela dagen.

Det enda negativa är att man måste vänta innan man fortsätter med puder. Man blir ganska så rejält återfuktad i huden och pudret tenderar att fastna. Men om man håller sina hästar lite så går det bra efter en liten stund när man fått torka lite.

Jag rekommenderar den verkligen. Inget mindre än ett kap.

5 kommentarer:

 1. Jag köpte faktiskt ny foundation i helgen också, fast jag testade Maria Åkerberg som tillverkas i Frillesås.

  Jag har bara provat två dagar ännu, men än så länge är jag nöjd. Givetvis så behövde jag köpa ny ansiktskräm också och jag är mest nöjd med den än så länge.

  Skönt att använda sånt som är svensktillverkat tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Nu blir jag nyfiken. Väntar på min box och hoppas lite att jag också får en sån nu...
  Har annars väldiga problem med att hitta bra foundation. Har sjukt torr hy och om inte foundationen är fet nog blir det krackeleringar och jag ser ut som 102 år.. typ.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 3. Jannike:
  Den här fick jag i förra Glossyboxen tyvärr...

  SvaraRadera
 4. Känner mig helt off här. Vad är en glossybox?

  SvaraRadera
 5. Oooooh! Jag litar på dig och borde kanske införskaffa den lilla mirakelkrämen då?! Du skall få ett budgettips av mig (som du kanske inte kommer ta till dig då du redan är såld på Laura Merciers mineralpuder men...)Loréals mineralpuder är awesome. Köpte den i ren sinnesförvirring och hann tänka: Va fan gjorde jag nu!? Sen testade jag den och tänkte väl att jag kunde ge bort den.. men se... så blire inte... den är sjuuuukt bra och kostar bara runt 150:-! Dryg är den också. Det får bli mitt tips! :) Puss

  SvaraRadera