fredag 23 november 2012

Fantastiska fredag.

Superbra fredag idag.

En så otroligt vacker morgon i morse vilket på Göteborgska betyder; Åtminstone inget regn.
Men i morse var det förutom uppehåll även ett fantastiskt vackert ljus och himlen var ljusblå och rosa som en sådan där sur godisflaska ni vet..med socker på. Hur snyggt.
Uppehåll hela dagen idag. Plötsligt händer det.

Vi fick en lugn dagislämning helt utan tårar och på jobbet bestämde vi lite hastigt och lustigt att det alltid finns något att fira och köpte därför upp en rosa hjärtformad prinsess för att fira alla goda nyheter som inte vi inte nödvändigt hade hört om men som vi ändå antog har inträffat i världen idag.

Sedan träffade jag min utvandrade tysklandsvän som är hemma på blixtvisit och som var mol allena över lunch.  Började naturligtvis grina av glädje när jag såg henne eftersom jag ännu inte accepterat att hon inte bor här längre och för att det alltid känns som vanligt när vi ses. Som om hon bara  skall ta spårvagnen hem till sig efteråt och att vi då kan träffas igen i morgon också. Sorgligt men otroligt roligt att få krama om henne lite och skönt att veta att de snart kommer tillbaka till jul.

Sen löpte den ena bra saken efter den andra med klänningsköp, godisköp, mysig kvällsspigg,fnittrig läggning och omedelbar insomning. Livet ler.

Nu väntar godiskoma, Polarn och pyretoutfit och flera avsnitt av Dexter.
Låter kanske inte så märkvärdigt men jag känner att jag må hända har det bäst i hela världen.Ps: Nu regnar det....Nu får det vara nog tänkte nog vädergudarna och kände att 14 timmar utan regn är mer än vi kan hantera här i väst. "Vrid på", hojtade de nog. "Innan folk blir rädda"

Råkade du ut för något riktigt trevligt idag?
Vem vet, då kanske det var dig vi firade...

Mys i soffan och med en tvångsmässig tanke att jag måste le så fort en kamera dyker upp.
Spiggen är mer cool.

2 kommentarer:

  1. Ja, sååå mycket uppehåll klarar inte Göteborg. Inte Göteborgare heller. Svårt att förhålla sig till sådana äventyr som uppehåll...

    Mysigt värre på sista bilden. Det kan vara det bästa man kan göra :)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Fint, jag gillar Majorna, avslappnat och kreativt. En hit! Superfin ljustake

    SvaraRadera