söndag 18 november 2012

Spiggkalas

Igår hade vi barnkalas för Spiggen. Spiggen hade grav klädångest inför festligheterna och slet ut allt från garderoben utan att kunna bestämma sig vad han ville ha på sig. Till slut stod valet mellan en pyjamas med bilar och polis-tishan och då kom vi överens om att polismunderingen var luftigare och gav mer rörelsefrihet för bus och viga hopp. Så den fick det bli.
Sen hjälptes vi åt att pynta cupcakes, koka korv och anordna fruktfat och kaos och panik utbröt precis när det ringde på dörren och Spiggen och jag kom på att vi glömt ställa fram födelsedagståget. Vi hann, trots gråtattack och allt blev bra tillslut.
Spiggen fick superfina presenter och min barnfria vän Jenny förseddes snabbt med öl för att överleva ljudvolymen, vilket välkomnades.
För sedan spelades alla leksaker med ljud samtidigt och tillsammans med skratt och gråt, kramar och smockor som hängde i luften så hade det varit intressant att mäta bullernivån.
Jätteroligt var det och Spiggen somnade helt utslagen efteråt, supernöjd med både sitt klädval och med kalaset som sådant.
1 kommentar:

  1. Åh vad fint du har gjort! Vi hade också barnkalas igår, fast i en bowlinghall...
    Kram Caroline

    SvaraRadera