tisdag 6 november 2012

Packa Annikas kappsäck

Fullt packningskaos råder.
Jag lägger fram, tar bort, provar, inser att det är för smått, river upp, lägger ner nåt annat och springer runt i cirklar, ylandes.
Den här väskan kan komma att innehålla precis vad som helst känner jag.
För mycket av vissa saker, typ plåster och för lite av annat, typ snygga kläder.

Sedan har jag kommit på att jag glömt kleta på brun utan sol. Jag kommer därmed vara den vitaste kvinna som någonsin intagit Jerusalem men så får det vara nu. Vitt är snyggt. Åtminstone på väggar och.

Men i morgon väntar Emma och det skall bli roligt att träffa både henne och hennes kompani i form av scouter, vovvar och busar. Emma tvivlar nog på min mentala hälsa och förstånd och skickar små viktiga påminnelser till mig av typen "Det är i morgon du kommer och sen ska vi till Israel". Bra att veta-saker liksom. Mycket tacksam för all info andra håller reda på....

För att illustrera min förvirring lånar jag en bild från min syrras fruktansvärt roliga reseblogg. Bilden visar hur det mycket väl kan komma att se ut när jag öppnar väskan i Jerusalem för att hitta något snyggt inför kvällens middag.

Äh fasen alltså. Grått passar inte ens ihop med ketchup.

3 kommentarer:

 1. Hittade denna dag din blogg via "Att vara någons fru" :) Älskade inledningen om en kaka i varje hand :) Jag kommer garanterat titta in igen :)

  /Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är varmt välkommen tillbaka min vän./ Annika

   Radera
 2. Sådär hade nog min man packat om han fick "ta eget ansvar" hahaha

  SvaraRadera