måndag 26 november 2012

Julstök med fokus på stök.

Bestämde mig för att börja julstöka lite idag. Och det blev väldigt stökigt indeed.
Nere i förrådet höll jag på att knäcka ryggen när jag fick klättra in över, under och genom all möjlig otymplig och tung bråte innan jag kom fram till jullådan som stod längst in och var täckt med ett imponerande lager nerrasat skit från taket. Julstämning noll, so far.
Jag har inte kommit längre än till julstjärnorna och har redan tröttnat. En lampa sönder och ingen reserv..finns de ens att få tag på längre, det är ju inga lågenergivarianter? En förlägningssladd saknas också och jag hatar när man inte kan få det fint direkt. När man måste vänta tills nästa dag innan det tidigast kan fixas. Anar att det kanske kan kvala in som årets I-landsproblem..hm
Något lussebullsbak blir det inte idag heller fast det var tänkt så, men det gör inte så mycket för det kan Spiggis och jag göra på onsdag. Det blir en prydlig historia.

Och i morgon skall jag glamma till det alldeles väldigt och åka till Ullared efter jobbet. Då hittar jag nog både lampor och förlängningssladdar och kanske till och med en pepparkaksdress till Spiggens luciafirande.
Vi blir ett trevligt litet gäng som åker ner med sikte på fryspåsar och julklappar. Dock har vi en förstagångare med oss så det kräver sin planering så att hon förstår det strategiska tänket och inte bara tror att man kan ströva runt lite hur som helst på ett fritt sätt.

Man måste älska Ullared. Till och med Peter som hatade Ullared de första gångerna han var där har fallit till föga och erkänner att det iofs inte är så trevligt men sjuuuukt bra. Jag tror det var någonstans mellan billiga Levistshirts och träleksaker från Brio till en tredjedel av priset som han tillslut ändrade sig. Sedan att själva stället är sjukt jobbigt får man ta. Vill man ha billigt mjukmedel så vill man liksom.

Nu skall jag fortsätta med att försöka få någon fason på juleriet här hemma.
Den som ändå hade juleskum.

No but Hello!
Har man en stilren inredning så har man. 

1 kommentar:

  1. Ullared - nej nej nej. Det spelar ingen roll att man kan fynda till sjukt billiga priser. Shopping är inte kul och måste man ändå shoppa ska det vara under behagliga former.
    Du kommer garanterat hitta julpynt, så köp nya slingor och stakar.

    SvaraRadera