måndag 7 maj 2012

Måndag med framgång och besvikelse

Neeeeej.

Det blev ändrade planer för tyskarna. Deras lilla S blev sjuk så de kunde inte komma.
I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om sådant och tänker att det kan vara bra för Spiggisens imunförsvar med lite bacillusker. Men imorgon skall han få sin mässlingsspruta och då får man inte vara sjuk tydligen.
Så det blev inställt. Inte bra.
Som tur var så fick mammatysk permission och åkte in själv för att småhänga lite, tvingas äta lakritspannacotta och pussa på Spiggisen. En blixtvisit men en väldigt uppskattad sådan.

Men nu har jag hela kylen full med oäten pannacotta och banankaka. Det är ju jobbigt och tar plats. Plats som behövs för alla krispiga salladsblad som jag har tänkt köpa. Ett problem som måste lösas.
Vet inte hur bara......


Åhå. En annan sak. Lyckost var det här. Jag som inte vunnit något sedan det läckra zumbaarmbandet kammade hem storvinst hos Katta.
Katta alltså. När jag blir en lite piffigare, välordnad människa skall jag bli som hon. Ha lika fina naglar, inredning, sminkning och efterrätter som hon. Jag är 100% säker på att hennes radhus städar sig själv, att hennes kläder kommer ur maskinen strykta och stärkta och att hon aldrig skulle bära omatchande underkläder.

Ett mål att jobba mot helt enkelt.

Tack Katta!
Här skall shamponeras.
Bild: http://kattabloggen.blogg.se/

2 kommentarer:

  1. En sån där perfekt människa alltså...den där Katta. En förebild för mänskligheten. Sådana ska vi bli. När som helst... :)

    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  2. Ja gärna för mig.Som sagt.

    SvaraRadera