tisdag 22 maj 2012

Men vad är väl ett dop på slottet?

Åh jag kan inte förstå att jag missade prinsessans dop idag. Inte okej. Jag har kikat runt lite nu på bilder och sådant men det är ju inte samma sak direkt. Man vill ju gärna se det live.
Jag är en sådan royalistfåntratt. Älskar Victoria och Daniel och deras bröllop är Tv-historia anser jag och jag vill också gifta mig med Daniel och Victoria. De är sådana darlings. Jag satt bänkad i 13 timmar med prinsesstårta, bubbel och allt. Grät och hade mig. Naturligtvis har jag både minnesboken och dvdn. Och en tumstock från Hultafors med deras porträtt. Absolut superfriskt för en person under 82 bast.
Idag försökte jag tvinga min chef att åtminstone köpa upp en sådan där prinsesstårta med krona som jag fann på Jerkstrands bageri. Hon sa nej p.g.a tjockisvarning.
-Men det är ju ändå dop!! pep jag och gjorde allt för att hon skulle få dåligt samvete för att inte ha gett mig permission för denna viktiga händelse i mitt liv. Men det hjälpte inte. Hon bara skrattade rått på ett omänskligt sätt.
Sådant är mitt liv. Fyllt av orättvisor.

Det här fick jag inte uppleva


Och inte heller detta.
Inget roligt får man ha.
Bilder: google.se

4 kommentarer:

 1. Fantastiskt att höra om någon mer sann rojalist. Jag satt såklart bänkad under dopet. Hade sett till att vara ledig. Gäller att planera för de viktiga händelserna i livet. Har också sett till att vara ledig för alla olika delfinaler och finaler av melodifestivalen :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Det finns ingen rättvisa i världen för jag var hemma och valde att inte titta på det. Stackars dig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vi pyntade vårt kontorsrum med svenska flaggor, drack champis, mumsade silviakaka och tittade på sändningarna från SVT Play. Blev en spännande tvärgrupp av kollegor som inte vanligtvis umgås som deltog i det högtidliga firandet. Rojalister på alla enheter - förenen eder! Högste chefen kom förbi och sa "JÖSSES!", sen gick han trots att vi bjöd in honom ;-)

  SvaraRadera
 4. Jamen å vad kul att höra att fler gillar dem. Jag skulle absolut oxå vilja gifta mig med dem. Och ha ett litet enkelt trevligt kollektiv på kunglig nivå.
  Jag såg dopet och jag satt och grät för det var såååå fint. Sedan släpade jag med ungarna till närmsta konditori(som så perfekt heter princess) och åt Estelle bakelser. Mums!
  Ja ungarna ville helst kolla in alla hundar i centrum och den "lokala orginalet" skrämde skiten ur dem. Så de uppskattade det inte riktigt men när de blir stora ska jag sitta och påminna dem vid varje kunglig högtid :).
  Ha en skön dag/sanna

  SvaraRadera