onsdag 10 april 2013

Mästerkocksfinal och lägenhetsförsäljning

Jag är så gryyyymt pepp på finalen i Mästerkock ikväll. Skall ni kolla? Jag är ju löjligt såld på det programmet, jag som inte ens lagar mat. Men det är spännande även om det var trist när Julien åkte ut.
Drama.

Den här veckan har varit späckad och det i kombination med lite sjuk har gjort att bloggandet har fått stryka lite på foten. Idag har vi haft besök av mäklaren också för att äntligen få sålt vår lägenhet. Det är den sista surdegen att oroa sig över innan bröllopet och det skall bli skönt när det är fixat.
Skall bli sorgligt att sälja. Lite i alla fall, även om jag är så galet glad för det nya, fina huset vid havet.
Men den är så fin vår lägenhet. Har så mycket själ. Vi har trivts så bra här och i området och hade omständigheterna varit annorlunda hade jag kunnat bo här hela livet. Men det är meckigt i lägenhet med en vild 2-åring med spring i benen och skulle det komma fler minimänniskor till familjen så är det hopplöst....

..Men nu rinner tiden iväg...Mästerkock kallar.
Vem hejar ni på?

Minimänniska

2 kommentarer:

 1. Det blir bra med flytten! Tänk när du sitter där med mage. I vädret och tittar på när Spiggen springer runt på gräsmattan utan att störa någon och utan att du tvingas till lekplatsen. Då glömmer du lägenheten!
  Kram kära du
  Emschen
  www.emschen.se

  SvaraRadera
 2. Ingen....kan de laga mat är de alla mästare i mina ögon... Följer det inte som du förstår :)

  SvaraRadera