måndag 29 april 2013

Det luktar kärlek

Det blev ju ingen visning idag och mäklaren vågade knappt informera mig om den plötsligt uppkomna magsjukan, då hon visste hur jag gått all in. Jaja strunt samma. Nu ger jag allt inför den stora visningen istället.

Från det ena till det andra. Minns ni den här? 90-tals doften nummer ett. Vid sidan om CkOne då och Dalisme. Jag köpte den aldrig själv men fick en 5ml flaska vid någon tidningsprenumation eller liknande. Använde den så vitt jag vet bara vid ett tillfälle. T.ex. kvällen då jag träffade Peppe för allra första gången. Och vi dansade tryckare som man gjorde på den tiden och han tyckte att jag luktade så gott. Sen föll den i glömska och så utgick den ur sortimentet och går inte längre att köpa över disk.

Men på Ebay finns den såklart. Till överpris iofs eftersom den är svår att få tag på men jag behövde inte så mycket som tur är.
Jag vill bara ha den för själva bröllopsdagen av nostalgiska skäl och kanske någon droppe för kommande bröllopsdagar. Jag är fånig med sådant där, tycker det är romantiskt och det kan man få vara på bröllop tycker jag.


3 kommentarer:

 1. Bästa bästa bästa parfymen! Min favorit! Vad fick du ge för den om man får fråga?
  Åh vad jag älskar den parfymen!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gav ca 200 kronor för 5 ml.
   Kram

   Radera
 2. Så härligt! Du tänker på detaljerna och det gillar jag :)

  SvaraRadera