söndag 19 februari 2012

Men visst var det ändå lite underkylt på parkeringen. Lite livsfarligt så.

Världens tröttaste söndag är snart över. Trots att dagen gått i typ en halv knop så känns det som att jag kört en svensk klassiker på ett dygn.

De hade varnat för extremväder minsann.
Ge er inte ut på vägarna, varnade de på nyheterna. Så vi skippade Trollhättefärden och köpte fotogen, extra filtar och konservburkar. Redo för allt. Men extremväder? Tjaaaa.....jag vet inte. Igår duggade det och var två plus och idag skiner solen. DET känns iofs rätt extremt men det är kanske inget scoop ändå.

 Så vad har vi gjort? Bakat sockerkaka med galen bebis. Han var sjukt arg hela tiden och sällsynt osamarbetsvillig trots att vi invigde hans lilla bakform så han skulle få en egen sockerkaka. Så fina föräldrar var vi. Men det struntade Spiggen i. Han hatar sockerkaka låter han hälsa. Så kan det gå.
Kakor till folk i alla storlekar

3 kommentarer:

  1. Gulligt med en egen liten form till honom :)

    SvaraRadera
  2. Kan förstå Spiggen. Sockerkaka är ju muffins i en annan form. Bra föräldrar gör typ solbullar eller trevåningstårtor. /Anna

    SvaraRadera
  3. Varför är det alltid så att det är man själv som står kvar i ett nersölat kök när ungarna har tröttnat efter typ 2 min... Man själv som tar hand om disken och inte får man slicka skålen heller...det orkar dom minsann!!! Livet på en pinne! ;-)

    SvaraRadera