söndag 12 januari 2014

Dorsia..Jag säger då det.

Idag samlade jag ihop ett par av de bästa jag vet och sportade en Afternoon Tea på Dorsia. Göteborgs i särklass piffgaste ställe, enligt mig. Här kan man på söndagseftermiddagar, till tonerna av Piaf prata bort några timmar samtidigt som man går på fat efter fat av godsaker. Servitriserna är vackra som pärlor i sina superflotta klänningar och plymer i håret och dessutom rara, supertrevliga och alerta som tusan. Det är Fancy Schmancy där inne, det kan man inte komma ifrån. Fast på ett helt igenom bra sätt. Avslappnat och välkomnande och det enda man tänker om det är att man i fortsättningen också skulle försöka var liiite mera piffig. Det här är placet för livsnjutare.
Och vi njöt.
Bästa söndagen på länge.


Ja det kan se lite mycket ut och så...men det gick bra. Väldigt bra.Jag var ju också så nöjd med att äntligen få användning av min fina, lite excentriska hatt. Den passar sällan in liksom.
Men här var den perfekt.

2 kommentarer:

  1. Det stället har jag totalt missat i Göteborg men ser ju görtrevligt ut. Måste jag kolla in!

    SvaraRadera
  2. För bara någon dag sedan var det en kollega som pratade om det här stället. Jättefint och jättetrevligt sa hon. Och dyrt, det missade du här tror jag... :)

    SvaraRadera