måndag 12 augusti 2013

Gotta love gårdsbutiker

När vi åker till lantstället åker vi alltid förbi Rudenstams fantastiska äppleodlingar, strax utanför Kaxholmen (Huskvarna). Vad jag inte fattat förrän alldeles nyligen är att det också finns en asmysig gårdsbutik där. Alltså man gillar ju gårdsbutiker.
Det var på vårt bröllop som restaurang Stockmakaren serverade Rudenstams mousserande vita vinbärsdryck som alkoholfritt alternativ och då fick vi upp ögonen för det ställe vi tidigare alltid bara kört förbi.

Och där finns väldigt mycket gott. Inte bara de olika mousserande dryckerna på äpple eller vinbär, utan också ekologiska chips, frukt och grönt naturligtvis och annat smått och gott. Mjuka polkagriskolor köpte vi sist. I strut. Trevligt.

De har också lite inredning och sånt där. Jag går ju locko i sådana butiker och måste köpa minst en kasse full med skorpor, chips och must. Inget smakar så bra som gårdsbutiksprylar. Så är det bara.
4 kommentarer:

 1. Ett fantastiskt ställe, det kan vem som helst se. Och utan tvekan blir det ett besök där när jag har vägarna förbi...och det är ju snart...nästa vecka... Hoppsan Kerstin!

  SvaraRadera
 2. Ska du? Vad har du för ärende i trakten?

  SvaraRadera
 3. Ja! De har så underbara saker, alltid någon man "behöver" :)

  / <3 Jennie Bergius

  SvaraRadera
 4. Ja så är det faktiskt man MÅSTE älska gårdsbutiker! :) Ser ut att vara ett härlig ställe!
  Kram

  SvaraRadera