söndag 17 mars 2013

Bröllopsmakeup

Som ni säkert förstår så har vi fullt bröllopsbestyr här hemma. Eller jag har.
Peter tar det mer piano. Inte för att han inte är delaktig och tar beslut. Det gör han om jag har presenterat idén. Men framförallt sätter han stopp.
Här är saker han bland annat vägrat hittills:
* Alice i Underlandet-tema med en stor tekanna som bröllopstårta och märkliga randiga skor med en tekannepip som klack och murgröna ringlandes längs vristen.
* Fiskdamm
* Allt i hans egen klädsel som går ut på att matcha ett färgtema. Alltså nixpix sidenvästar, puffiga slipsar och sånt tjafs i silver, eller rosa eller faktiskt allt annat än svart och mörkblått.
* All musik med Vengaboys
* Halmias kampssång som solosång i kyrkan eller möjligtvis som utgångsmusik.

Det roliga är att han aldrig vet om jag menar allvar eller inte vilket stressar honom något oerhört.
Vi är mer överens än vad han tror, haha.

Nåväl. Så även om det är jag som står för allt googlande och pinterestande och för i stort sett alla förslag så är det han som gallrar, godkänner och dissar. Han ser också till att budgeten inte går helt åt skogen.

Därför är han nöjd med att jag sagt att jag kan göra min egen sminkning. Är ganska haj på det där och sparar därför in många pengar. Mycket bra tycker Peter. Vad han såklart inte fattar är ju att det krävs viss utrustning för att få till ett hyggligt face. Han tror att högarna med make i vårt badrum på något sätt skall räcka, men han har förstås ingen aning. Och när han kommer på det är det försent.

Så det är här ni kommer in i bilden mina vänner. Jag behöver era bästa tips på diverse olika produkter. På Foundations, nagellack, ögonskuggor som sitter, lösögonfransar som är lätta att fästa, primers som håller vad de lovar, läppgrejer som sitter utan att bli sådär läskigt torra och mascaror som gör underverk. Dessutom så vill jag ha tips på löshår som fästs med clips (Jag har ju tejplöshår och det är inte optimalt att göra uppsättningar med) och någon riktigt grym ansiktsmask.

Nu hoppas jag få tips på massa saker jag inte testat...(men jag har testat en del ska erkännas)

Så shoot.
Och så VET jag att hälften av er kommer säga att Diorshow har förändrat ert liv.
Jag gillade den inte alls. Det är ett mysterium.

Från det ena till det andra...
Lacenails...åh


Source: nails-art.fr via Annika on Pinterest

11 kommentarer:

 1. Ehum...det är nu jag skulle komma ihåg något av det jag har använt och som är riktigt bra.... Men jag väntar helt enkelt och tar till mig av alla andras tips till dig. Jag kanske rentav lär mig något... :)

  SNYGG bloggdesign my friend. Topp!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know. Sederbladskan. Hon är fin hon.

   Radera
 2. Åh vad fint det har blivit här då!!! Jag inväntar med spänning alla smaskiga tips så att även jag kan sno till mig några! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nåt litet tips har du väl...queen of Glossybox

   Radera
 3. Så himla kul att planera inför sitt bröllop!!!!

  Tyvärr inga tips...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt roligt är det. Med ett sting av ångest.

   Radera
 4. Hehe, låter som att en sminkning ute blir billigare trots allt... 😁

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir det alldeles säkert men jag tycker aldrig att det blir bra när någon annan gör det.

   Radera
 5. Har inga andra tips än vattenfast mascara. Eller Sensei 38 grader. Jag har kört Lengtening and separating (hur faen det nu stavas) i säkert fem år nu. Klarar gråtattacker. ;-) Men du kanske är en hårding?
  Om inte, kanske man även ska fundera på vattenfast kajal och ögonskugga?
  Lycka till! Jag följer med spänning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah den mascaran har jag provat. Den var bra faktiskt. Hade glömt bort den av ngn anledning. Någon hårding är jag inte men med en bra primer så sitter det mesta kvar. Tack för tipset och stor kram

   Radera
 6. Riktigt bra ögonskuggor som sitter som berget är märket "MIST". Framtaget av en makeup-artist (för makeup-artister, men säljs till alla). Finns butik i Sthlm, kan även finnas återförsäljare lite varstans. Men googla det, eller gå in på www.miststockholm.se
  Håller sjukt bra och är dryga, samt finns i miljoner färger... typ. :)
  Lycka till!

  SvaraRadera