söndag 24 mars 2013

Utevistelse

Trots att det fortfarande är minusgrader så kunde jag ändå känna skillnad på helgens lekparksturer och förra veckans om det man mäter är hur fort man halvt om halvt frös ihjäl.
Förra veckan var jag döende efter cirka 7,5 minut men denna helgen var det stundtals på gränsen till behagligt i solen. Förövrigt är alla lekparksbesök besvärliga och ett av mina största dåliga mammasamveten då jag hatar att vara utomhus i dåligt (d.v.s. kallt, blåsigt, regnigt, molnigt, för varmt, snöigt, slaskigt, halt) väder och det är ju typ inskrivet i barnkonventionen att barn måste få vara utomhus, helst i skog och mark men annars i lekpark,i minst, minst, minst 40 min per dag.
Så jag biter ihop och idag lyckades jag hålla ut i en timme och en kvart.
Eftersom det är i slutet av mars så känns det nästan fel att jubla av glädje för att man ser några små knoppar i en rabatt. Men de är de första jag sett i år. (Kanske för att jag är ute så lite, vem vet...)
Så jag jublade. Och tog kort. Här är de. Fantastiskt.Om vi kan komma upp över nollstrecket inom någon månad eller så så kanske de till och med har chans att slå ut innan de ger upp.

3 kommentarer:

 1. Den här flinka damen som fixade till bloggen din. Är det någon högst privat förmåga eller man kontakta henne för liknande tjänster på sin egen blogg? =)

  SvaraRadera
 2. Hon tar uppdrag. Kontakta henne på hennes blogg
  http://frusederblad.blogspot.se/
  Its worth it. Själv kan jag inget om grafisk design och sånt.

  SvaraRadera
 3. Hon är toppenbra kan jag bara hålla med om! Har själv kontakt med henne för något....

  Vårtecken! Grymt! Har inte kommit hit än!

  SvaraRadera