måndag 18 mars 2013

Ny design och världens bästa Angela

Har ni sett vad piffigt det blivit här inne då? Det är Sederbladskan som har hjälpt mig och hon är på alla sätt otrolig den. Superlativen räcker inte till för den bruttan.

Det märkte jag redan när vi var i Israel. Angela hade en svår migrän som gjorde att hon mådde i stort sett konstant illa och var riktigt risig stundtals. Så smal som hon var då kan jag bara bli i mina allra mest orealistiska drömmar haha.
I alla fall. Inte en jäkla gång beklagade hon sig. Hon bet ihop, såg glad ut, följde med på det hon kunde och var allmänt helt fantastisk. Jag själv hade gnällt oavbrutet och tyckt vansinnigt synd om mig själv. Det verkar inte ligga för Angela. Nej äsch då. Drama är inget för Sederbladskor.
" Om jag går ut och springer vid typ halv 4 snåret på natten så kan jag ibland mota Olle i grind" sa Angela glatt utan martyrröst eller darr på läpp. Nej det var ju en hyvens lösning tyckte hon. O.fatt.bart.

Nu har hon i alla fall hjälpt mig med min design här. Jag har funderat länge på hur jag vill att bloggen skall se ut men jag hade naturligtvis inget konkret att komma med.

Sen hade jag det. Då skickade jag henne en bild på en tårta och ett paket bindor. "SÅHÄR" sa jag.

Det är tur att hon är smart för hon fattade på en sekund.

Javisst är det tur. Den blev riktigt snitsig tycker jag. And very me.

Detta är bilderna jag skickade till Angela. Bindor och tårtor är grejen.

Sweet inspiration


7 kommentarer:

 1. Hon är duktig hon Sederbladskan!
  Urtjusigt tjejer!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dessutom har hon ett gott tålamod vilket är lite av ett måste har det visat sig.

   Radera
  2. Ja jag har hört att tålamod ska vara bra att ha, tyvärr har jag ingen egen erfarenhet...

   Radera
 2. Mycket snygg design!

  SvaraRadera
 3. SKITSNYGG design - verkligen!!
  Vill oxå göra om min header men har ingen fantasti what so ever, smart att låta någon annan ta hand om det, clever clever. Tror jag snor den idén...någon dag... :-)

  Tack för en rolig blogg!

  SvaraRadera