måndag 17 december 2012

Inomhushutter och en massa måsten.

Det var visst måndag igen och jag går omkring hemma och muttrar över att jag har lovat att baka massa grejor. Bröd och julgodis och gud vet allt. Inte för att det inte är mer än rätt. Det är klart man måste hjälpas åt och bidraga och sånt där. Jag har bara ingen lust.
Jag skyller på att det är så himla kallt i vår lägenhet. Man vill inte lämna sin plats under filten ens för att gå och hämta en skumtomte i köket. Då fattar ni. Kallt.

Men jag måste nog ändå ta tag i den här kvällen och inte spilla mer tid. Baka något och se till att få lite färg på naglarna för de är alldeles nakna och ledsna. Det är planen. Skall bara tina lite först efter förra köksrännarrundan.


3 kommentarer:

 1. Hihi, jag vet vad du menar ;) Jag hoppas jag lyckas baka i morgon. Men så har jag tänk hela december!

  Lycka till och ha en mysig kväll! kram

  SvaraRadera
 2. Jag lyckades faktiskt masa mig in i köket och göra lite fudge. Sedan upptäckte jag till min lycka att vi inte hade tillräckligt med jordnötssmör hemma så resten av baket blev inställt. Så kan det gå.
  Hoppas du också lyckas få ihop något.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Usch ja, så har vi det också. Men jag har ordnat det för mig förstår du. Allt vi ska ta med måste göras på julafton. Och då jobbar jag.... Tralalalala....och det gör inte maken. Jag kommer precis lagom till vi ska gå hem till svärmor för julfirande :)

  Syns imorgon! Ska bli helt grymt att få träffa dig igen och få trycka i sig obegränat med godsaker.... och soppa då förstås :)

  Kramar i mängder!

  SvaraRadera