lördag 15 december 2012

Lördagsstress och lite annat

Sjukt busy dag idag. Så här vill jag egentligen inte alls ha mina lördagar. Men strax före jul får man ibland göra ett undantag. Jag har hunnit med Nordstan, IKEA och Ica Maxi. 3 platser som vart och ett enskilt kan paja humöret totalt och lägg då på en gapande Spigg och en för varm kappa så kan ni själva räkna ut nyansen på min ansiktsfärg. Varningsröd.
Men fick i alla fall gjort vad vi skulle så nu känns det bättre. Jag var dessutom nere vid Gothia Towers och lämnade våra julklappar och blev så rörd över alla familjer som var där med sina barn och lämnade klappar att jag eventuellt tog till lipen lite grann.
Det var fantastiskt att se alla julklappar som låg där och eftersom personalen hela tiden plockade bort och packade ihop så antar jag att det kommit in många, många fler än vad jag såg.
Sista dagen är i morgon, tänk på det ni som tänkt gå dit men ännu inte hunnit.

Något väldigt bra var förvaringsboxen jag fann på IKEA och införskaffade till mina sminkprylar. Min sminkväska har varit så knökfull att jag omöjligt kan få upp någonting överhuvudtaget och då har ändå prylar legat i andra lådor och glömts bort. Ett allvarligt irritationsmoment i vardagen, minst sagt. Nu finns plats för allt och lite till och äntligen har jag en överblick över vad jag har. (Och vad jag gott kan köpa lite till av)

Nu väntar Tapas och dubbelavsnitt med Dexter och så lite Modern Family på toppen.
Egentligen vill jag se Svenska hjältar-galan men jag är så blödig att jag nog inte fixar det. Jag vill kunna visa mig utomhus under morgondagen också hade jag tänkt.

God lördagkväll mina vänner

I Nordstan fann jag visst Jonas Gardell som jag gillar så mycket. Han var fin i scarf.

Kolla vad med klappar som lämnats in!!!! Åhhhhhhhh vad folk är bra


Ordning och reda, pengar på fredag
(Hoppas jag innerligt)
5 kommentarer:

 1. Och nu lipade jag lite när jag läste din blogg eftersom jag också lämnat julklappar till Gothia Tower, fast via jobbet då.

  Såna där smidiga lådor har jag också, fast jag hade dem till skärp, strumpbyxor och andra småpryttlar. IKEA är bra skit!

  SvaraRadera
 2. Dom där julklapparna kommer att göra skillnad... :) Anna

  SvaraRadera
 3. Det värmer att folk kan vara så givmilda ibland :)

  SvaraRadera
 4. Jonas Gardell... ser man på! INte illa alls!
  Fint med julklapparna, förstår att du blev tårögd. Vi ger via Edwards skola varje år ett paket till barn i Östeuropa (barnhemsbar) Man får en lista på saker som paketet innehåller och för rättvisans skull får man inte freebasa.. Gråter varje år av att bara läsa listan som är.. pennor, ritblock, tvål, tanborste, tablettask etc. och tänker på de stackars barnen som blir superglada över skalmantandkräm medan mina barn vältrar sig i leksaker. Usch så fruktansvärt orättvist det är.
  Men det är fint att man kan hjälpa till på sitt sätt ändå.
  Stor kram
  Jannike

  SvaraRadera
 5. Jannike.
  Jag vet. Det är förfärligt. Man får inte fastna i det dock. Jag gör det dock heeela tiden.
  (Fast jag måste ändå tillägga att Spiggen ÄLSKAR sin skalmantandkräm)

  SvaraRadera