onsdag 19 december 2012

Finlunch och illamående.

Vilken bra dag det har varit. Träffade självaste Creando på lunch och det var ju förbannat trevligt.
Lättpratat liksom. Hon är totalt helt underbar och öppen på det där sättet som jag älskar. Måtte vi träffas igen väldigt snart. Vi gick till Steinbrenner och Nybergs sopp och tårtlunch vilket alltid brukar vara ett säkert kort om man vill må förbannat illa. Men tack vare att soppan var rätt så god och tårtorna var färre än vanligt och inte någon med marsipan eller lakritsmousse så kunde jag hålla mig ganska lugn. Tror jag åt fyra bitar och inget mer. Rekordlite. Hej smal.

Tyvärr har jag tagit igen det under resten av dagen med jobbets chokladaskar och julgodisbak här hemma. Så nu mår jag illa. Så som jag alltid gör om kvällarna i december. Det är för att man ska vara taggad som tusan den första januari. Att ändra livsstil och bli en friskus i klass med MoraNisse.

På andra sidan nyår så börjar det bli väldigt mycket dags att komma i brudklänningsform. Då antar jag att jag får skärpa till mig lite. Tills dess skall jag äta upp mig ordentligt så att det blir en liiiten utmaning åtminstone. Det ska inte vara för enkelt.Fina, fina Kicki

9 kommentarer:

 1. Trevligt att hitta in till dig. Och vilken överraskning att se en bild på självaste Kicki - det var nog första gången jag såg hennes glada leende :-)

  SvaraRadera
 2. Hmmm, tänk att jag inte alls ser ut sådär som jag tror att jag gör. Smal och typ i 18-årsåldern.....

  Men urtrevligt var det härliga du. Klart vi gör om det. Och då tar vi något annat flådigt ställe där vi far fram med kamerorna :)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. ...som Mora-Nisse? Jag hakar på när du kör.... Vem vill inte vara som han? Och tänk så snygg nästa bild kommer att bli :)

  SvaraRadera
 4. Lägg av. Kicki ser ju förbaskat bra ut. Att du gör det vet jag ju, men Creando är allt en hemlig en som sällan eller aldrig är med på bild. Mycke trevligt
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, jag fångade en sällsynt fågel.

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att få se Creando på bild, har undrat hur hon ser ut. Håller med om det där att det är mycket sött i december, här moffas det också choklad i stora mängder!

  SvaraRadera
 7. Ahmen åååååh vad kul att få se fina Creando i egen hög person! Hurra! Din blogg verkar vara stället där vi "osynliga" hängs ut ;) Nästa gång vill jag följa med också! Kram till er båda!!!

  SvaraRadera
 8. Just det där med att äta upp sig lite och få en utmaning är jag helt på. Jag körde själv ett race i samband med min andra graviditet. Det är dock inte så enkelt. Kör hårt!

  SvaraRadera
 9. ja men titta där är ju Kicki ...*ler

  SvaraRadera