lördag 8 december 2012

Tusenmilaservice

Efter en lördag med full rulle faller mörkret och ännu en fri och ensam kväll infinner sig.
Till min stora lycka. I morgon kommer Peter hem och det är naturligtvis fantastiskt men jag är en person som tycker mycket om att vara mol allena och därför är det skönt med lite space.

Kvällen har ägnats åt det som lite myzzigare personer kallar för hemmaspa. Dock hatar jag det ordet djupt och innerligt så vi kan väl säga tusenmilaservice eller något sådant.
Det är då jag tar fram lien och slipmaskinen och ser över det som försummats under veckodagarna. Vanligtvis har jag en sådan service en gång i veckan och det är absolut behövligt.

Nedan ser ni ett axplock av de produkter jag använder för ändamålet. En salig röra av dyra märken och billigt tjafs inhandlat på Ullared. Dyrt är oftast men inte alltid bäst. Bland mina budgetfavoriter finns ständigt HTH Lotion som sopar banan med alla andra lotioner och som enligt Spiggen också är ohyggligt smaskig att äta, ACOs rengöringslotion som visserligen inte är bättre än Dermalogicas men snudd på lika bra och en miljard kronor billigare samt Head and shoulders shampo som är det enda som inte får min hårbotten att klia.

Jag är ständigt på jakt efter den ultimata produkten.
Vilka är era favoriter?3 kommentarer:

 1. Yvonne Rydings hudvård gillas här. Men trots att jag kört dem i flera år liknar jag inte henne ett dyft. Och då är hon ändå släkt på riktigt.... Ingift, men ändå... :)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojdå haha. Då måste ju produkterna vara seriöst bra om man ändå kam tänka sig att stödja liksom.

   Radera
 2. Jag har börjat använda Maria Åkerbergs hudkräm och foundation efter en rekommendation från en kollega. Tyvärr har jag helt fel nyans på foundationen, men annars tycker jag produktera är bra. Krämen återfuktar bra och foundationen smälter in i huden.

  SvaraRadera