onsdag 29 augusti 2012

Missad årsdag och Glossybox

Men hallå!
Jag glömde mitt superviktiga inlägg igår om att bloggen fyllde ett år.
Här hade man köpt skumpa och fixat snittar med lax och tänkte ha öppet hus och allt. Kanske smörgåstårta om penningarna räckt. Och så är det försent. En dag försent.
Så nu blir det inget. Känn er blåsta. Ni kan glömma öppet hus och fint vikta servetter. Såreså.

Fick månadens Glossybox idag. Blev sjukt nöjd, De måste sett mig på stan eller något för det var ett himla fokus på volym till håret. Både någon spray och ett fiber (?)
Sedan var det en lipfrosting från Jelly pong pong i färgen irish cream pavlova. (Vilken färg DET nu har) Gott luktade det också. Mmmmmm tyckte Spiggen. Och jag.
Sedan var där en ögonskugga som var fin. Kanske lite väl glittrig för någon som mest moffar pizza i  soffan på fredagkvällen. I pyjamasbyxor. Men vad vet de om det? Tänk om det VAR så att de faktiskt har sett mig på stan och tänkt att hon må ha platt frippa men ett riktigt partydjur ser hon ut att vara. Partydjur med spyfläck på axeln och i foträt sko.

Ikväll verkar det vara lite oroligt på Spiggsovarfronten. Kanske alla nya intryck på förskolan.
Stackars liten. Och stackars oss lite också.

Redo för party

3 kommentarer:

 1. Håå, spännande! Min har inte kommit än, men jag räknar med att den kommer idag. Blir intressant att se om jag får samma innehåll som du, det vore inte första gången.
  Nu ska jag blunda och vänta på att vikarien ringer. Monstermigrän = inte gå till jobbet idag.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Oooh nice! Jag vågar dock inte tro att vi får samma då de har 10 olika boxar denna månaden! :) Hoppas min kommer idag.. fast jag hämtar den nog inte innan imorgon iofs! Puss

  SvaraRadera
 3. coconut: Stanna hemma och så fort migränet släpper så käkar du godis. ok?

  Tess: Du blir ju alltid svinnöjd hjärtat så du behöver nog inte oroa dig

  SvaraRadera