lördag 18 augusti 2012

Lördagsaktiviteter

Sitter på nålar och väntar på att Spiggen skall vakna och bjuda på en kvällsspya men det verkar lugnt än så länge. Men kvällen är ung så än kan gammal gröt komma att rinna längs arm och hals.

Värsta mysko vädret idag ju. Eftersom det var allvarligt kass i morse tog vi på heltäckande kläder när vi blev inbjudna till att köra grus hemma hos våra vänner. Jag hade till och med plockat med min duktiga regnjacka. Dåligt val eftersom det var 100 grader varmt när vi kom fram. Men så ordnade det ju upp sig och blev regn igen och jag kände mig lättad.

Eftersom jag inte är mycket att ha till gruskörning eller annat kroppsarbete stekte jag pannkakor till kompaniet istället. Men inte ens i detta till synes ofarliga moment kunde jag hålla mig skadefri. Efter att ha brottats med deras 18 kilos Skeppshultsstekpanna så har jag apaont i min handled. Ja den var lite tjorvig redan innan kan jag säga till mitt försvar (handleden alltså) så vid nästa besök så tänker jag mig nog lite mer vilsamma sysslor. Typ att fika eller kanske sy i en knapp om det skulle bli körigt.

Så ikväll får jag ju nu ta det lugnt som ni förstår. Lite True Blood och efterföljande mardrömmar bara. Kanske finns det en slatt vin kvar från igår till och med. Bästa att kika efter.


Spiggen funderar på sin kommande höstlook.

4 kommentarer:

  1. Smashing look spiggen lutar åt.

    SvaraRadera
  2. Spiggen är på gång... Precis som man trodde :)

    SvaraRadera
  3. Han kommer ta brudarna med storm, den grabben. Fast han får nog bli av med blöjan först...

    SvaraRadera