onsdag 22 augusti 2012

Höjden av lyx

Eftersom både Peppe och jag har börjat jobba igen så har vi hyrt in billig arbetskraft i form av en glad pensionär som passar Spiggeriet på dagarna. Dessutom så viker hon vår tvätt, bäddar våra sängar och frågar "vad vill ni ha för middag ikväll?". Sedan handlar hon ingredienserna och lagar en god näringsrik måltid enligt tallriksmodellen.
Priset vi betalar för detta är exakt 0 kronor. Visst vill hon väl ha lite vin på kvällarna och en och annan chokladbit framför Dallas men det är typ det. Känns ändå prisvärt tycker jag.

Bolaget hon jobbar för heter Mammaservice och är ett systerbolag till det mycket populära företaget Pappataxi som jag utnyttjade flitigt under min ungdom.

Vi är väldigt väldigt väldigt tacksamma för detta och har erbjudit heltidstjänst med löneförhöjning med en förpackning Proviva i veckan samt ledigt lördag söndag (=Godhjärtat av oss).
Men det var visst någonting med pendling och sådant som var lite bökigt.
Så vi passar på att njuta så länge som det går.

Världens bästa.
Och jaaa. självklart skall hon få en fin present.

3 kommentarer:

  1. Hurra för mammaservice och pappataxi. Må jag kunna stå till tjänst många många år framöver för mina uppdragsgivare

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med mammaservice. Jag nyttjade också pappataxi väldigt flitigt när jag var ung. Tyvärr så har vår mammaservice svårt att hinna med pga hög belastning för tillfället.

    SvaraRadera
  3. Vad skönt med mammaservice! Härligt med fina föräldrar som rycker in och räddar upp när det behövs.

    SvaraRadera