måndag 13 augusti 2012

Städdag och playdate

Jag tror att jag är lite sick i huvudet faktiskt.
Idag började Peter jobba igen och jag har min sista semestervecka.
Det enda jag får lust till när jag är själv med Spiggen är att städa. Riktigt grovstäda. På hyllor, i skåp och garderober. Spiggen tycker ju att det är kul han också eftersom han får hjälpa till men lite konstigt är det allt. Liksom "Åh bara karlsloken försvinner ur huset så att jag äntligen kan få gjort någon reda".

Så vi har fejat idag Spiggen och jag. Dammsugit i elementen med speciellt munstycke och skurat bakom tvättmaskinen. Jag var svettig som en gnu efteråt och luktade gammal prästost.

Sedan åkte vi med en enligt Spiggen sjukt spännande långfärdsbuss ut till förorten och hälsade på min vän Anna och hennes gulliga ongar som alltid adopterar Spiggen som en liten extrabror. Där är det fint att vara. Hänga i deras hus, päsa i soffan och bli serverad mat med jämna mellanrum. Så Peter passade också på att komma dit lagom till middagen.
Nästa gång kanske vi tar med matlådor också. För att få dem fyllda menar jag. ;-)

Vi hade tur i vänlotteriet. Det måste jag ändå säga.

Spiggen. Superresenären.

2 kommentarer:

 1. Men städa är ju så avkopplande! Jag älskar städa men då vill jag helst vara själv hemma.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha! Även jag älskar att städa. Jag passar även på att göra det när jag är själv. Känns lyxigt när det är rent och organiserat och framförallt rensat o kastat :O) O det är jag mkt bättre på än Peter.

  Vi tre du, jag o Emma är ena riktiga sickozzzz Men det visste vi ju redan ;O)

  P&K /Katarina tvillingmamma

  SvaraRadera