måndag 14 januari 2013

Vab och kvalitetsdokumentärer

Jag är lak idag, ja. Ytterligare en natt och morgon med kräkningar och sedan har vi försökt klocka Spiggens vätskeintag. Vet inte om jag skrev det sist men det är alltså bara Spiggen som är sjuk. Vi andra är bara trötta. Vi är inte vana med vaknätter och vet att vi är bortskämda så två på raken är jobbigt.
Jag har varit hemma med Spiggisen idag och försökt få i honom mat och vätska. Det har gått sådär. Pytteportioner med havrekuddar, russin, pepparkakor, ris och salami (!) har stått på menyn. Alltså jag fattar ju att det kanske inte är en optimal kost för ett magsjukt barn men samtidigt så fick han välja själv vad han var sugen på. Han har behållit allt tack och lov. Åtminstone än så länge.

Själv kände jag mig så isolerad efter att inte varit ute alls på två dagar så när Spiggen somnat gav jag mig ut på långpromenad i kylan. Ytterst välbehövligt. Frisk luft är grejen.

Trodde det var mästerkock i kväll och hade glatt ihjäl mig, men tydligen inte. Känner mig lurad och möjligtvis lite kränkt. Outsiders fick bli substitutet. Man måste älska Outsiders. Jag är en snaskdokumentär-knarkare av rang och Outsiders är nästan det närmaste man kan komma i Sverige. Vanligtvis.
Men så ibland visas det riktiga kvalitetsdokumentärer (Oftast engelska) om folk som vill bli amputerade bara för att, om andra som blir kära i träd, om män som vill leva som vuxna bebisar i blöjor och små spetssockor, om de som beställer naturtrogna dockor och behandlar dem som bebisar och om de som gifter sig med Real dolls.
I have seen them all. Ser jag en sådan i tablån så blir jag glad. Då är det fest.

Spiggen har hållit gott humör trots pro-ana intag.
Här dans i stor sko.

5 kommentarer:

 1. Segt med kräksjuka, den är vi än så länge skonade från, men här härjar feber. LIte trevligare och Vab imorgon även för mig.
  Hoppas Spiggen är bättre och får i sig lite mer mat snart.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni fått sova gott i natt!
  Och sådana där dokumentärer klarar jag inte aaav..haha... det tar liksom för mycket av min energi! Men egentligen älskar jag också allt som är så konstigt att man tappar hakan. I små doser liksom. Puss på dig!

  SvaraRadera
 3. Hoppas han är bättre idag! Jag hade också bänkat mig i soffan för Mästerkock igår... Besviken blev jag. Trodde absolut det gick på måndagar.

  SvaraRadera
 4. Sista kommentaren från mig, Anna. Dvs din glömska vän.

  SvaraRadera
 5. Netflix, du måste skaffa Netflix där finns massa dokumentärer. Är dock lite osäker på det finns just dokumentärer om folk som vill bli av med en lem eller två.

  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera