lördag 12 januari 2013

Helgaktiviteter

Och så var det lördag.
Jag har haft sovmorgon i vanlig ordning och trynat till halv 11 och endast någonstans i utkanten av drömmen hört Spiggens skratt och kundvagnskörning ute i vardagsrummet.
Idag har vi en sådan där "att göra" dag. Fullt med halvsurdegar som skall avverkas. Med halvsurdegar menar jag uppgifter som känns jobbiga och motiga men som inte legat några månader och gottat till sig till en riktig möglig surdeg. Ta bort julsakerna, göra klart gästlistan och beställa inbjudningskort står på agendan. Skall bli skönt att bli klar.

Sedan så skall tydligen hela familjen streta ner på NK-rean. Inte riktigt den typ av reakik som jag kanske sett fram emot men Peter tycker att det är en strålande idé. Han är superflink på att förtränga hur kombinationen affär/Spigg brukar ta sig uttryck medan jag generellt sett har ett bättre minne. Nåväl. Vi får se om jag har något hår kvar när vi är klara.

Vad vi hoppas på att hitta är en ny kostym till Peppe. Gärna skjorta och slips också. Kan vi hitta någon på 30% rea så vore det välkommet.
Jag såg på bröllopstorget att man räknar med ca 6000 för en brudklänning och ca en tusing för mannens kläder. För hyra av frack antar jag. Men egentligen så är det mer välmotiverat att lägga pengar på en killes bröllopsmundering då den åtminstone kan användas igen.
Han kommer vara sjukt snygg, Peppe.

Hoppas att ni får en fin lördag vänner.


2 kommentarer:

  1. Hej! Jag har nyss hittat hit och ska också gifta mig snart. Vad gäller den där budgeten har vi spräckt både den för klänningen och hyra av frack :) Hoppas ni hittade något idag och att du har kvar några hårstrån ;)
    /Hanna
    Jamtlandshanna.wordpress.com

    SvaraRadera
  2. Ha! När vi gifte oss kostade min klänning 150 kr på Tradera (en sextiotalssak i spets - underbar!). Hans gick på dryga 5000. Joråsåatt...

    SvaraRadera