torsdag 10 januari 2013

Jag önskar mig en sådan dag istället

Idag är mitt projekt att gå och lägga mig tidigt. Absolut senast halv 11. Svårt att tro att det kommer att lyckas, men man måste ha ambitioner här i livet.
För det är så svårt att gå upp nu för tiden. Jag snoozar och snoozar, om och om igen fast Sofi Fahrman säger att man inte ska för då loosar man visst. Jag VET ju det. Men jag skiter it.

Det är så mörkt och så kallt och så mycket att göra när jag väl är uppe. Det passar mig inte just nu.
Vad som passar mig är att ensam hemma få sova till halv elva för att sedan äta en riktig hotellfrukost i sängen framför 10 gamla avsnitt av Sex and the city. Sedan vill jag gå på NK-rean i evighet, fika på det amerikanska cafét på botten, med en trave tidningar som är så bra som man hoppas på när man ser omslaget. Sedan vill jag ta en promenad i solsken för att hämta Spiggen, köpa salladen på Willys som han älskar och gå hem med liten hand i stor hand, prata om bussar och peka på hundar. Sedan vill jag äta med familjen utan ett enda känsloutbrott, dricka vin, ta på pyjamas, poppa popcorn och kolla på barnprogram i en familjehög i soffan. Lägga Spiggen, kolla 5 avsnitt av Suits, käka massor med godis och sedan gå och lägga mig och sova ostört hela natten.

Jag blir alldeles uppspelt när jag skriver om det. Vilken himla drömdag.

Soffmys och barnprogram blev det i alla fall.

Men inga popcorn.3 kommentarer:

  1. Såå sööt han är! Och nu blev jag sugen på popcorn..

    SvaraRadera
  2. Ja fy f-n vilken jäkla bra dag. Blev lite till mig i trasorna jag med..faktiskt. Själv gråter jag (inombords) nästan varje morgon jag ska upp och står lutad över köksbänken i ngn slags "I can't do this shit"-position och trycker i mig mängder av koffein.. Jag är inte en morgonperson.

    SvaraRadera
  3. Säg till om du behöver sällskap ;-).

    SvaraRadera