onsdag 3 juli 2013

Go nuts

Jag har fått en ny last som hotar att ta över mitt liv såväl som min ekonomi. Sedan Lindt slutade sälja sina jordnötssmörsfyllda kulor i England så är de i stort sett omöjliga att få tag på och detta har lämnat mig i svårmod. Får med jämna mellanrum leveranser med jordnötssmörsKitkats som naturligtvis inte heller finns i Sverige, och de stillar visserligen mina cravings, men eftersom även de bara finns i England så har jag det svårt som ni förstår.

Därför blev jag inte så lite nöjd när jag fann detta. Egentligen är jag ingen glassfantast överhuvudtaget men Ben and Jerrys är ju inte glass som bekant utan rätt och slätt kallt godis och det funkar. Dyrt, kallt godis om man ska vara petig, men eftersom det dessutom kommer i skojig, koprydd burk på så är det värt det.

För det här är serious shit mina vänner. Kolla inte kalorimängden bara. Det var en så lång rad med siffror att Pi med alla decimaler känns kortfattat.

Try this at home. Sen kommer ni också simma i jordnötssmörsträsket. Där jag är.
Där är det  härligt.


15 kommentarer:

 1. Åh nej.
  Allt jag har att säga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch Sahra. Tränar man 108 gr om dagen så får man äta sånt. Sådan är lagen.

   Radera
 2. Hahaha.. ja vågar man ens testa? Jag köpte en "chokladbar" idag för jag tyckte det var dax o unna sig lite onyttigheter, kommer inte ihåg vad den hette nu men jag tror den var gul med ev nått rött/blått som förde tanken till usa. Jaja skitsamma den var fylld av jordnötssmörsfluff! Kan eventuellt hetat nått med peanut och jag borde aldrig mer köpa den igen ;) Man blir lätt fast i goda vanor så att säga :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men alltså...jag vill ha en bättre beskrivning av produkten. Vadå röd och blå och för tanken till USA? VAD hette den? VAR finns den att köpa?jag darrar av abstinens och kan inte rå för att jag låter aggro. Det är en sjukdom.

   Radera
 3. Alltså nu menar jag inte att vara stalker eller på annat sätt mer påträngande än vad lagen uppmuntrar till, men JAG BLIR SÅ FÖRBENAT GLAD varje gång jag läser din blogg. Och lite kär. Alltså inte på det där vill föda dina barn sättet (vilket av naturliga sköl skulle bli svårt att få till) men på det där du känns som en kompis som jag inte känner men som jag VET att jag skulle ha så fruktansvärt roligt med om vi av en slump hade hamnat bredvid varandra på en fest. Eller så. Utan att vara stalker alltså. Så OM vi nu av en slump skulle hamna bredvid varandra på en fest, för jag som bebisförälder åker ofta 30 mil sådär för ett bra party, är det alltså mitt fel.

  Eller nåt.

  Detta inlägget borde nog aldrig skrivits. Men ändå. Rolig, det är du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du hur glad jag blir för såna inlägg? Sinnessjukt glad och bedrövligt mallig. Så läser jag högt för min man med viktig röst och avslutar med " hör du? Du ska vara jävligt glad för att du fick gifta dig med mig, fucker" . Oftast är han dock så insjunken i någon fisketidning att han inte hör vad jag säger. Då får man upprepa, lite högre. "Mmmm" säger han då men tänker eg. bara på gäddor. Hopplöst.

   Radera
  2. Haha, indeed he shall! Själv försöker jag få min sambo till någon form av giftastankar. Det går sådär. Just nu kör jag sympatikortet.

   Radera
 4. Men du det är ju fair trade så egentligen så äter du ju inte glassen för att det är gott utan för att du är en god världsmedborgare som vill dra ditt strå till stacken och se till att det finns jobb och bra produktion över hela världen. Med andra ord är det ju vår plikt att äta glassen! :)

  Kram härliga du!
  Emschen
  emschen.se

  SvaraRadera
 5. Den kanske måste testas men det är väl risk för beroende. Jag gillar ju att äta jordnötssmör direkt ur buren jag och för att det ska se lite nyttigt ut har jag äppelbitar att doppa i :) Men de där Lindtkulorna lät fantastiskt goda attans att man aldrig kanske får smaka

  SvaraRadera
  Svar
  1. kulorna finns i USA fortfarande tror jag.
   Kanske skulle man samla ihop en namnunderskriftslista för att få dem till Sverige...

   Radera
 6. I löööööv ben & jerrys.
  Och när vi förra sommaren var i Oslo så besökte vi deras glassbar och just den fanns att välja på. Jag dog där och då. För hur god är den inte!!!!!

  Kicki på www.machmo.se

  SvaraRadera
 7. Asg! I will not try ;-)
  Kramar på dig

  SvaraRadera