torsdag 18 juli 2013

Solbränna och boktips

Jag uppdaterar bloggen dåligt nu. Det är solens fel. För första gången i mitt liv så har lyckats anlägga en kroppslig kulör i nyansen mörkare än absolut kritvit. Jag är äggskal nu och satsar på Ivory redan innan helgen om vädret håller i sig. Då krävs hårt arbete. Hinner väl inte tänka på sociala medier då. När jag försökte komma i kapp idag tog det mig typ en halvtimme att kolla alla uppdateringar på Facebook. Och trippelt så lång tid att läsa i kapp alla bloggar. Jobbigt, jobbigt.

Vi har ägnat veckan åt att fara runt mellan Jönköping och Trollhättan och mellanlandat i Göteborg högst sporadiskt för att typ vattna orkidéerna, (Min mamma skickar sms varje torsdag med en påminnelse om att de behöver vattnas..hon är trött på att begrava döda växter när hon kommer hem till oss).
Och vädret har varit så fantastiskt att man nästan blir misstänksam. Och eftersom jag har haft tre barnflickor i form av Spiggens hängivna kusiner under dagarna i Trollhättan så har jag kunnat slappa i en solstol och läsa böckerså gott som på heltid.

Detta är dagens boktips:

Man måste älska Jonathan Tropper4 kommentarer:

 1. Hahha låter härligt :)
  Jag har anlagt soleksem utan att anstränga mig?
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Har läst flera böcker av Jonathan Tropper den här sommaren - och jag skrattar, jag gråter och jag vill bara läsa mer...! Ha en fortsatt skön sommar! Och äggskal är en fin färg, alla behöver inte vara gyllenbruna! Jag är mer grisskär än gyllenbrun till exempel :-)

  SvaraRadera
 3. Njut bara njut / J

  SvaraRadera
 4. Åh! Då måste jag tipsa om norska Erlend Loes ok "Doppler" och uppföljaren "Volvo Lastvagnar" satt och skrattade så jag skämdes på T-banan när jag läste dom. Han e inte klok... Det känns som om något röka var inblandat när han skrev böckerna.

  SvaraRadera