onsdag 23 november 2011

Endast Spiggen är vaken. Och jag då.


Här sitter jag vaken och ugglar i mörkret.
Spiggen har ett litet nattfeståterfall och nu väntar jag på att han skall somna ordentligt så jag kan gå in och vända honom rätt och lägga på täcket. Nätterna har varit lugna på sista tiden men senaste veckan har läggningarna strulat. Han är så arg, så arg. Både på dagslurarna och på natten.

Enligt en del så kan det vara vaccineringen som spökar trots att det är två veckor sedan.
Har ni någon uppfattning om detta?

Eller är John Blund på Kick Off och har råkat sätta in en kass vikarie?

5 kommentarer:

  1. John Blund spenderade natten hos mig! Sorry! ;) Kram

    SvaraRadera
  2. Varför vänder du på honom när han har somnat?
    Nattfester kan vara underhållande men då ett lite annat koncept än vad småbarn organiserar.
    Hoppas du får en bra onsdag.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jadu Emschen. Det frågade jag mig också i natt efter att han hade somnat och jag väckte honom igen efter att ha vänt på honom.Ny show.
    Anledningen till att jag vänder på honom är att han somnar i en klump i fotändan utan täcke. Och då tenderar han att vakna lite senare. Bättre att han ligger åt rätt håll med täcke.

    SvaraRadera
  4. Aha. Jag har två söner och en sambo som är som fläktar i sängen så det där med att vända någon är väldigt främmande för mig, ja mer än mig själv då som mest duckar för armar och ben. *s*

    SvaraRadera
  5. Jaadu, det kan man alltid undra.. Jag har inget svar direkt men ett pepp och uppmuntran att köra på som förut med fast inställning att det du gör är det bästa - då kommer ni över denna tröskel också. Promise!

    SvaraRadera