torsdag 24 november 2011

Kalasdags.

Idag har Spiggen haft kalas för polarna. Väldigt lyckat.
5 trevliga gossar varav 4 är födda 2010 och en fin storebror född 08. Vi var därmed beredda på tinnitusljudvolym, bråk och gråt men alla lekte hur fint som helst och verkade ha jätteroligt. Det märktes att Spiggen gillade sitt kalas för han var helt harmonisk och på supergott humör även när intrycken blev många.

Jag hade fixat lite babybuffé med lite frukt, makaroner, korvbitar och liknande. Och så de eländiga cupcakesarna till efterrätt. Några fräcka dinosaurievarianter blev det ju inte direkt eftersom figurerna mycket riktigt blev svinfula och helt oanvändbara. Men jag hittade lite annat krafs att slänga på så de blev ok i allafall. Synd bara att strösslet smälte över natten och blev brungeggigt. Antiklimax. Men, men....Goda var de åtminstone och det är ju det viktigaste. Hade blandat mintessens i frostingen och det blev himla bra.


Alla barn fick sin bokstav på kakan. Här är J som i Spiggen.

Spiggen fick massa fina presenter från sina kompisar: Svinsnabb bil, pussel, tröja i Åhoj seglarvän-stil. Annan tröja med en groda med massa gaddar (eftersom Spiggen är kungen av gaddar) Prickig vattenflaska, kavel och bagarmössa och julpynt till sitt svamphus.

Nu har Peter och jag sanerat lägenheten och plockat bort dadlar från väggarna och sånt. Skönt att slippa adventsstäda som jag hade tänkt att göra i morgon. Nu kan jag bara pynta på helt obehindrat.


3 kommentarer:

 1. Härligt att kalaset blev lyckat! Cupcakesen ser jättefina ut :)

  SvaraRadera
 2. J, som i Spiggen :) Underbart!
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Mäh. Nu är du väl lite hård mot dig själv. De ser ju urläckert gröna ut. /Sahra

  SvaraRadera