måndag 18 november 2013

Släta bullar

När jag hämtar Spiggen på förskolan så är han alltid nästan på gränsen. På gränsen till för trött, hungrig och till att bryta ihop i allsköns galenskap. Det kan alltid gå lite precis hur som helst det där. Ibland kommer vi hem på 10 min. Ibland står vi kvar efter midnatt och kämpar med stövlar, overallen och 7000 teckningar. Känns det som.

För att undvika den värsta eftermiddagsmisären och för att skapa mysig hemgångskänlsa så har jag börjat ta med en slät bulle och en skvätt mjölk till honom som han kan kalasa på i vagnen.
Nästan varje dag får han detta och det kanske man kan ha åsikter om eftersom det är ju socker och en möjlig förstörd aptit och annat hemskt som man verkligen, JA VERKLIGEN kan uppröras över om man känner för det. Men så gör jag. Ibland glömmer jag och då är risken för dålig stämning stor.

Så igår kväll så slängde jag ihop en egen sats slätisar så att vi skall vara kittade för ett tag. Efter att jag huggt in på dem som kvällsmat så finns kanske inte kvar så många som man kanske hade kunnat tänka sig men ändå. Mången vagnpromenad är räddad.

yum4 kommentarer:

 1. Har inga åsikter om det. A woman's gotta do what a woman's gotta do. Särskilt en gravid sådan.

  SvaraRadera
 2. Jag har en åsikt - en stark åsikt! När får jag åka hemåt så himla mysigt? Vill också ha en liten matsäck på hemvägen. Rutiner är bra och mysiga rutiner är bättre!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Min chef brukar citera nån klok människa som ska ha sagt "innan jag fick egna barn hade jag hundratals åsikter om barnuppfostran, nu har jag fyra barn och inga åsikter". Lite så är det väl, man få helt enkelt göra det som blir bäst för en själv:)

  SvaraRadera
 4. Perfekt, gör det som passar er! Mina barn får också sådant då och då, ibland oboy till frukost, och herregud, det är det tydligen inte många som får nuförtiden...Kram Caroline
  Ps har bytt namn och adress på bloggen!

  SvaraRadera