torsdag 5 juli 2012

Semester, bilresor och väntade germaner

Semestern hägrar må jag säga. 25 grader varmt i en turiststad som levt upp. Jag ska ha superkonstig semester i år och dutta med ledigheten lite här och var för att få ihop det med barnomsorg och sådant. Spiggen ska skolas in på dagis först i slutet av augusti nämligen.
Men skit samma. Själva har vi lånat ut lägenheten till glada släktingar och drar till Tyskland i helgen. Våra fina Germaner väntar på oss med en kyld flaska Champagne och utlovad brödkoma.
Lilla S skall lära Spiggen fräcka grejer och själva skall vi fira att fru halvgerman har fått ett riktigt tyskt jobb och nu kan integreras i samhället och sådant. Vi ser fram emot denna resa som tusan även om jag får inre panik när jag tänker på bilresan dit. Men Peter har förberett sig minutiöst och köpt flong ny bil och GPS. Han är grundlig den. Tyvärr så hjälper ju knappast det mot Spiggraseriutbrott och eventuella kaskadspyor på Autobahn. Detta kan gå hur som helst. Men fram lär vi ju komma. Med eller utan Tinnitus är frågan.
Men först skall fredagen avverkas och ett möte som jag gruvat över ett tag och som kräver full koncentration och förberedelse. Och eventuellt en viss förmåga att ducka.
Men sedan...semester!!


Autobahn. Ett eldprov.


2 kommentarer:

 1. Härligt! Jag hoppas på "utan tinnitus" för er del! Kan ju vara skönt att slippa!
  Kram och ha det så bra
  Jannike

  SvaraRadera
 2. Ha en helt underbar semester!
  Kramar

  SvaraRadera