onsdag 25 juli 2012

Lyllo lyllo mig

Nu är det klart minsann. Peppe och jag firade Spiggens namnsdag med att signa ett hus. Eller ja, ett blivande hus. Vi har köpt en tomt som Skanska skall förse med ett prima hus. Med tomt och allt klart. Jag kände inte att jag pallade med ett nybyggsprojekt egentligen men detta var en bra grej. Ingen trädgård att anlägga efteråt och inget att göra inne i huset direkt. Bara att flytta in. Fast först nästa höst.

Huset ligger helt underbart, nära havet och fantastisk natur.
Vi är så glada över detta att det inte är klokt.
Och det känns så sjukt skönt att inte behöva tänka på lägenhetsförsäljning förrän till våren. Det känns lite lagom. Jag var så trött på skiten i våras att jag ville vomera. Men det var då det.
I kväll är jag allt annat än spyfärdig.
glad Glad GLAD

är jag.

5 min från huset.
I think we will survive


Bild: google.se

9 kommentarer:

 1. Vad fan, ska ni flytta till Amundön? Trodde det var naturreservat ;) Stort grattis, hur som helst. Det är ju jättekul!

  SvaraRadera
 2. Ja väldigt nära Amundön. Där finns redan en del hus och nu blir det några till minsann. Men det är väl delvis naturreservat också...Alltså jag har svindålig koll på området haha. Bara varit där och badat några gånger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se där ja, jag tyckte väl det såg likt ut, men gissade egentligen bara :-)
   Då har ni dragit en riktig vinstlott ju! Grymt kul! Det är verkligen jättefint däromkring. Jag växte upp i närheten, så jag har hängt en del däromkring. Där finns många andra bra badställen i närheten också (T-bryggan, som egentligen heter Brottkärrsbadet tror jag, har en fin sandstrand som Spiggen säkert skulle gilla. Om ni vill ha variation någon gång alltså).
   När det gäller naturreservatet så är det ju bara själva Amundön som är det, inte fastlandet. Där är det nog fritt fram att bygga :) Grattis igen!

   Radera
 3. Stort grattis! Jag vet precis hur nervöst det kan var. Vi landade vårt hus vid havet för bara en månad sen. Och nu ska vi sälja lägenheten och få barn och flytta, allt på mindre än två månader. Jojjomen. Skam den som ger sig. ;)

  Jag hoppas att ni kommer att trivas som fiskarna i det närbelägna havet!

  SvaraRadera
 4. Jättegrattis! Vad roligt, hus är roliga grejer minsann!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Jag är f d Skansking och jobbade just på den enhet som producerade småhus. Jag är visserligen ekonom men har besökt fabrikerna. Bra grejer ;-) Hoppas ni blir nöjda.

  Miljön ser ju inte helt tokig ut heller.

  Ha en fin torsdag.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Men så underbart Annika! Fantastiskt kul för er! Grattis ytterligare en gång!
  Puss & kram

  SvaraRadera
 7. Åh grattis! Det ser ju ut att vara ett alldeles underbart läge!

  SvaraRadera
 8. Så galet vackert! Kul bruttan :0)

  Pussen! /Katarina tvillingmamma

  SvaraRadera