söndag 22 juli 2012

Regngnäll=Ett överskattat sommarnöje?

Efter en lång solig helg i Småland kan man ju tänka sig att det kan kännas lite trist med Göteborgsväder igen. När jag kom tillbaka ikväll så både blåste det och regnade men har man valt att bosätta sig här så får man liksom skylla sig själv. Kan man undvika att haka upp sig på väder så gör man sig själv en stor tjänst anser jag. För vad som är tristare än kass väder är folk som aldrig kan låta bli att gnälla i det oändliga över det. "Åh nu regnar det igen, just typiskt" " Jahaja ja det blir ju tydligen ingen sommar i år, det skall vi nog inte tro"
Snark.
Min åsikt är att vacker väder absolut bidrar till mycket trevligt. Man fryser inte och vissa blir bruna.
Mat kan inmundigas utomhus. Sådana saker.

Men det är aldrig regnet i sig som förstör. Nix nej. Bara gnället, besvikelsen och känslan av att man är olyckligt drabbad är i världen.

 Kom igen. Stop it.

Spiggen och Peter är kvar i Småland. Jag saknar dem redan men var tvungen att åka hem och jobba. Trist men samtidigt så njuter jag av den lilla flisan frihet som det innebär att vara själv i lägenheten.  Jag har ett otroligt stort behov att få vara själv så sådana här kvällar är en lyx.
Egentligen borde jag köpt godis. Och läskeblask. Men det blev fil. Absolut inte ok när man tänker närmare påt.
Värsta maffiga regnbågarna fotade från bilfönster i hög, tuff hastighet.
Resultat: Mindre maffiga på bild men där är två.
Ser ni?


7 kommentarer:

 1. Jag håller med om det där vädertjatet. När man bor i Borås så får man så det räcker av det... Jag håller med du, man mår inte bättre av att gnälla hela tiden.

  SvaraRadera
 2. I agree!!! :) Varje slags väder har liksom sin tjusning.. gäller bara att hitta vad som är mysigt med just det väder som råder så blir liksom allt ok igen! Personligen lider jag inte nämnvärt!

  Men hörru... inget snarr eller annat hemma? Hur tänkte du där? Hur länge är du ensam hemma? Hinner du råda bot på det? You better!

  Puss

  SvaraRadera
 3. Blir nog bra med lite "egentid" även om jag förstår att du saknar dem enormt! ;)

  SvaraRadera
 4. Oh, då kanske jag kunde komma över ikväll? Om jag tar med godis? /Anna

  SvaraRadera
 5. Men nu blir jag faktiskt lite orolig för dig. Hur kunde du missa något så väsentligt som godiset..? Galet galet. Lite jobb gör dig nog gott så du kommer tillbaka på banan igen kära du ;)

  SvaraRadera
 6. Nja, fil....var det verkligen det bästa sättet att fira friheten på? Lite besviken här. Bättre kan du! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Du är så klok min vän. Jag borde klaga mindre men just nu har jag svårt för att sluta. Jag försöker vända det negativa till det positiva men det é fan inte alltid lätt. :(
  Vet du vad det bästa är med att vara negativ? Man kan bara bli positiv! :)
  Visst ser jag två regnbågar. Härligt!
  Ha det gott min vän!
  Puss & kram

  SvaraRadera