lördag 9 februari 2013

Frågor, frågor

Jag fick en frågeutmaning av Linda på Hagahome och som den navelskådare jag är så kan jag aldrig stå emot en sådan.
Här kommer frågorna:


Vad gör du/befinner du dig om 1 år?
Ja du...I vårt nya hus hoppas jag. Jag har många andra planer och drömmar för detta och nästa år som jag hoppas på och jobbar för men det känns som att jinxa det om jag skulle skriva om det. Och så skulle ni ha koll på om det blev gjort eller inte och kanske ställa pressande frågor, haha.

Vad gör dig ledsen?
Barn som far illa gör mig riktigt, riktigt ledsen. Hjärtskärande, förtvivlat ledsen.
Och en hel massa andra saker också.

Vad har du tillverkat här i ditt liv som du är mest stolt över? 
Jag var aldrig duktig i slöjd så mina brickor, ljusstakar och smörknivar imponerar föga. Så jag säger Spiggen ;-) Jag är sjukt impad att min kropp klarade att tillverka t.ex. en fot och ett centralt nervsystem. Det var ganska pilligt men det blev rätt bra måste jag säga.

Vilken är den godaste maträtten du vet och varför?
Min systers oxfilé med jordärtskockspuré, sötpotatis-och parmesanmos och Rödvin/chokladsås.
Varför? Men hallå? Läs igen. Dessutom gillar jag min sörra rätt så himla mycket och äter jag det här så betyder det i regel att hon sitter mitt emot och muttrar lustigheter.
Men förutom det så är jag rätt ointresserad av mat. Fika och efterrätter däremot kan jag prata om i timtals och det gör jag oftast också.

Hur ser en riktigt bra dag ut för dig?
Den kan se ut på en miljon olika sätt. Men den bör innehålla ett visst mått av egentid, tid med personer jag älskar, inspiration, en frisk och glad Spigg, tid att locka håret ordentligt, kläder som sitter bra, ett glas champagne och några gapskratt. Och massa goda saker att äta förstås.

Och så ska man skicka vidare och sånt. Jag ska, jag ska. Inte ikväll bara. Måste tänka ut lite frågor.


1 kommentar:

  1. Ha, coolt! Det ser ut som att du och Spiggen sitter på nån bergstopp ovanför molnen. Fast det är ju bara snö bakom, men det ser verkligen ut som moln. Säkert kan du lura någon, om du skulle få för dig det :) Kram!

    SvaraRadera