måndag 25 februari 2013

På jakt efter snask och lördagens festligheter

Jag vet inte hur många gånger ikväll som jag har inventerat kyl och köksskåp i jakt på godsaker.
Resultat: En banan. Hur sorgligt?
Sedan kom jag på att jag hade en halv påse gojibär i choklad i skötväskan sedan Spiggen och jag var på bio.
Resultat: Den var redan hittad och uppäten av någon annan. Dock låg påsen kvar. Hjärtligt tack.

Så nu sitter jag och förhandlar med mig själv om vad jag skall ta mig till. Peter är inte hemma så jag kan inte gå till kiosken. Skall jag agera helt tvärtom, ställa mig i jägarvila i 30 sek. och sedan gå och lägga mig? Eller skall jag plocka sönder ett paket Ballerinakex och äta upp krämen. (För vem bryr sig om kexen?) Det första känns tråkigt och det sistnämnda lite stört.

Så nu har jag blivit handlingsförlamad och apatisk i stället. Det var ju typiskt. Kanske kan man ringa till jourhavande medmänniska för att få lite stöd.

Så ikväll bjuder jag istället på lite bilder från Lördagensblogggalej på Yaki-da
Smaskig mat indeed. Kvällen tillbringades med Kicki, Anna, Malin, Ellen, Tina, Yessi och Pernilla och det var mycket trevligt. Men eftersom jag är ganska trött av mig så begav jag mig hemåt i skötsam tid.
Och det var väl tur för framåt kvällen invaderades stället av hippa ungdomar och tanten hämtade ut jackan i raketfart och pep iväg. Men först hann jag tjuvlyssna på massor av intressanta ungdomskonversationer och konstaterade nöjt att problemen man hade då är man ofta förskonad från nu. Och tvärtom. Som celluliter t.ex.Lördagen bjöd på charkisar, ostisar, brödisar och chokladisar.

8 kommentarer:

 1. Kom du ihåg minneskortet eller fick AjFånen jobba igen? Hahahaha
  Underbara du - tack för i tisdags! Tänk nu kommer jag alltid tänka på dig när jag duschar. Haha

  Kram

  SvaraRadera
 2. Emma, JAG är dement men jag kommer inte på varför du skall tänka på mig när du duschar. Jag har glömt....är helt nollställd

  SvaraRadera
 3. Den ungdomliga närvaron ökade på stället och jag blev bara mer och mer ett ansvarsfullt vuxeninslag stället... Så jag och Malin pep också iväg strax efter dig :)

  SvaraRadera
 4. Jag fick ju duschtvål av dig!!! Hahahaha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaaaa. Haha det stod heeeelt still. Tänkte att du kanske blivit lite kär i mig el nåt. Kan ju hända den bästa :-)

   Radera
 5. Men Annika, kär har jag varit i dig sen första gången vi sågs! :) Fast nu ska jag alltså bara tänka på dig i duschen för att jag fick tvål av dig. Förresten nu när jag tänker på det, tycker du att jag luktar illa? Eftersom jag fick ett 4-pack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte direkt ILLA kanske. ;-) nädå goding. Du luktar smultronbål men jag tänkte att mintchokladlukt knappast dödat någon. Inte ens den mest väldoftande puma.

   Radera
 6. Nä vem kan motstå mintchokladlukt eller banansplitdoft? Sjukt kul och jag ler var enda gång jag ser de och använder de! Tack!

  SvaraRadera